Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Ο εισαγγελέας απαγόρευσε στον 72χρονο ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ να αποκτήσει άλλο ζώο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με εισαγγελική απόφαση τα ροτβάιλερ που τραυμάτισαν θανάσιμα τον πεντάχρονο στην Κοζάνη θα μεταφερθούν στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου Κοζάνης, σύμφωνα με το kozanimedia.gr.

Παράλληλα, αφαιρείται το δικαίωμα στον 72χρονο ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ της απόκτησης άλλου ζώου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην εισαγγελική απόφαση αναφέρονται τα εξής: «Διατάσσεται η οριστική αφαίρεση των 8 ζώων συντροφιάς από την κατοχή του…. και η παράδοσή τους στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου Κοζάνης, αλλά και η απαγόρευση απόκτησης άλλου ζώου από τον…»

---------

Ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ της Κοζάνης μιλάει για πρώτη φορά

Συντετριμμένος ο 72χρονος.

Για το τραγικό περιστατικό που συνέβη στην αυλή του σπιτιού του μίλησε για πρώτη φορά ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ που κατασπάραξαν το πεντάχρονο αγόρι ανήμερα του Πάσχα στην Κοζάνη. Ο 72χρονος ιδιοκτήτης μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 δήλωσε σοκαρισμένος.

«Είμαι συντετριμμένος. Τα πέντε ροτβάιλερ ήταν στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού και τα τρία σε χώρο φυλασσόμενο στην πίσω πλευρά. Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε».

Για τη στιγμή της επίθεσης των σκυλιών ανέφερε χαρακτηριστικά «πώς άνοιξε η πόρτα. Όταν ακούσαμε τις φωνές του παιδιού τρέξαμε να δούμε τι συμβαίνει κι αμέσως με ένα ξύλο απομάκρυνα τα σκυλιά». «Τα 8 ροτβάιλερ προέκυψαν από 2 αναπάντεχες γέννες. Τα αγαπάω πολύ τα σκυλιά και γι’ αυτό δεν θέλησα να τα αποχωριστώ. Αν ήμουν έμπορος θα τα πουλούσα όσο ήταν μικρά. Τα αγαπάω σαν παιδιά μου», κατέληξε.


Πηγή: http://www.thestival.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.