Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Η εφαρμογή της Google που θα μαντεύει και θα γράφει τις απαντήσεις σας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε πώς θα λειτουργεί η «Allo».

Η νέα ιδέα της Google θέλει να κάνει ακόμη πιο εύκολη τη ζωή όσων δεν έχουν πάντα διάθεση να απαντούν σε ένα μήνυμα, προσφέροντας τη δυνατότητα να μαντεύει εκείνη ποια θα είναι η απάντηση και να τη γράφει επίσης.

Η εταιρεία-κολοσσός ανακοίνωσε μια νέα εφαρμογή μηνυμάτων που ονομάζεται «Allo» και η οποία υπόσχεται να ολοκληρώνει τα μηνύματα των χρηστών αυτόματα. Η εφαρμογή, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Mirror, θα χρησιμοποιεί ένα είδος μηχανικής μάθησης για να μαντέψει το είδος του κειμένου που θέλει να γράψει ο χρήστης και στη συνέχεια θα μπορεί να δώσει μια απάντηση σε μηνύματα που δε θέλει εκείνος να μπει στον κόπο να γράψει.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, όσο πιο συχνά χρησιμοποιεί κανείς την εφαρμογή, τόσο καλύτερες θα είναι οι προτάσεις της Allo όσον αφορά τις απαντήσεις, καθώς θα μπορεί να καταλάβει τι περίπου θέλει να απαντήσει ο χρήστης ανάλογα με το μήνυμα. «Σας επιτρέπει να πείτε πράγματα χωρίς τη χρήση ούτε μιας λέξης», λένε οι εκπρόσωποι της εταιρείας.

Η Google παρουσίασε χθες τη νέα εφαρμογή και τον τρόπο με τον οποίο αυτή θα λειτουργεί και θα μαντεύει τις απαντήσεις των χρηστών. Η εφαρμογή θα χρησιμοποιεί επίσης ένα νέο σύστημα που ονομάζεται «Βοηθός» για την ευκολότερη συνομιλία με τους φίλους και με ένα είδος αυστηρής κρυπτογράφησης.

Η εφαρμογή έρχεται να προστεθεί στην πλούσια δραστηριότητα της Google το τελευταίο διάστημα, καθώς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, η εταιρεία έχει λανσάρει άλλες δύο εφαρμογές, το Gboard, το νέο πληκτρολόγιο για iPhone, αλλά και το Spaces, τη νέα εφαρμογή για ανταλλαγή μηνυμάτων των χρηστών.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.