Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Της έκανε πρόταση γάμου… την ώρα της ολικής νάρκωσης!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ξύπνησε με ένα δαχτυλίδι στο χέρι.

Έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο βρήκε ένας άνδρας από το Μιζούρι για να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του και είναι σίγουρα κάτι που δε θα ξεχάσει ποτέ.

Η νεαρή Sumiko Jennings είχε μπει στο νοσοκομείο για να κάνει μια χειρουργική επέμβαση επειδή είχε πέτρες στη χοληδόχο κύστη της και όταν ξύπνησε από την νάρκωση βρήκε ένα δαχτυλίδι στο χέρι της. Ο επί δύο χρόνια σύντροφός της, Jonathan Higgins είχε ζητήσει από το γιατρό να βάλει το δαχτυλίδι στο χέρι της την ώρα της νάρκωσης ώστε να το δει μόλις ξυπνήσει. Ήθελε να είναι σίγουρος ότι αυτή την πρόταση γάμου δεν θα την ξεχάσει ποτέ. Μόλις ξύπνησε δεν παρατήρησε το αριστερό της χέρι αλλά είδε μια παράξενη κινητικότητα από νοσηλευτές μέσα στο δωμάτιό της χωρίς να μπορέσει να καταλάβει γιατί. Τελικά η μητέρα του Jonathan της αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της κάτι έκανε στα δάχτυλά της ενώ κοιμόταν και εκείνη τότε είδε το δαχτυλίδι και ξέσπασε σε κλάματα.



Χαριτολογώντας, βέβαια, αργότερα είπε στον σύντροφό της ότι ποτέ δεν της έκανε πρόταση γάμου αλλά εκείνος της απάντησε ότι της έκανε απλώς εκείνη δεν μπορεί να το θυμηθεί.



«Καθόμουν στα γόνατα για ένα ολόκληρο λεπτό προσπαθώντας να σου μιλήσω και εσύ απλά δεν μου έδινες προσοχή» είπε στη μελλοντική σύζυγό του και πρόσθεσε αργότερα ότι μπορεί να μην ήταν μια παραδοσιακή πρόταση γάμου αλλά θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξει στη Sumiko ότι «θα είναι πάντα εδώ για εκείνη». Η νεαρή κοπέλα αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβασή της και το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Έχουν ήδη ορίσει ημερομηνία για το γάμο τους τον επόμενο Απρίλιο, την ημερομηνία γενεθλίων της μητέρας της Sumiko η οποία έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν μικρό παιδί.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.