Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

Οι φωτογραφίες που πρέπει να δουν όλοι οι γονείς οδηγοί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κάποιοι μπορεί να το αποκαλέσουν τύχη, αλλά το γεγονός ότι μετά από αυτό το αυτοκινητιστικό ατύχημα τα δυο παιδιά που κάθονταν στο πίσω κάθισμα επέζησαν και το μόνο που έπαθαν ήταν μερικές γρατζουνιές, μπορεί να ονομαστεί και θαύμα.

Το σοβαρό ατύχημα συνέβη στην πόλη Wakulla County, στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Όπως μπορείτε κι εσείς να δείτε η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που από το αυτοκίνητο δεν έμεινε σχεδόν τίποτα. Με μια πρώτη ματιά μάλιστα, η ζημιά είναι τόσο σοβαρή που είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι από αυτό το αυτοκίνητο – πόσο μάλλον από τα πίσω καθίσματα – βγήκαν επιζώντες.

Ευτυχώς η οδηγός , μια μητέρα, είχε πάρει όλα τα μέτρα ασφαλείας και είχε δεμένα τα παιδιά τις με τις ζώνες ασφαλείας στα παιδικά καθίσματα και σύμφωνα με την σελίδα Wakulla County Fire Rescue στο Facebook, και τα τρία μέλη της οικογένειας γλίτωσαν με μικρούς μόνο τραυματισμούς!

Οι εικόνες από το ατύχημα είναι συγκλονιστικές, αλλά αξίζει να τις δείτε προσεκτικά. Είναι μια σημαντική υπενθύμιση της σωτήριας επίδρασης που έχει η ζώνη ασφαλείας στους ενήλικες και τη χρησιμότητα που έχει το παιδικό κάθισμα.

Η βάση του καθίσματος ήταν ραγισμένη.Χάρη στη βλάβη αυτή στο κάθισμα του αυτοκινήτου απετράπη η βλάβη στον επιβάτη.Η κορυφή του αυτοκινήτου μετά βίας αναγνωρίζεται μετά την πρόσκρουση.Έτσι παρέμειναν τα παιδικά καθίσματα μετά την σύγκρουση.Όλο το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου έχει σχεδόν αφαιρεθεί από τη θέση του.Οι διασώστες παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στη μητέρα.
Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.