Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Θρίλερ στην Κύπρο- Νεκρός από αστυνομικά πυρά 41χρονος που κρατούσε όμηρο το παιδί του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ολονύχτιο θρίλερ εκτυλίχθηκε στην Ορόκλινη, όπου ένας 41χρονος Αιγύπτιος που κρατούσε όμηρο το 16 μηνών αγοράκι του έπεσε νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας.




Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής όταν γείτονες ειδοποίησαν τον αστυνομικό σταθμό Ορόκλινης λέγοντας ότι από το ισόγειο διαμέρισμα στο οποίο ζούσε ζεύγος αλλοδαπών ακούγονταν πολύ έντονες φωνές.

Στο διαμέρισμα ζούσαν ένας άνδρας ηλικίας 41 χρόνων από την Αίγυπτο και η γυναίκα του από την Ουγγαρία, 36 χρόνων, με το 16 μηνών αγοράκι τους. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα αλλά παρά τα επανειλημμένα χτυπήματα στην πόρτα, δεν άνοιγε κανένας.



Γύρω στις 10 το βράδυ η γυναίκα έφυγε από το διαμέρισμα για να πάει στο περίπτερο της γειτονιάς, όπου λίγο αργότερα έφτασε και ο άνδρας κρατώντας στην αγκαλιά το αγοράκι.

Στο σημείο κατέφθασαν και οι άνδρες της αστυνομίας αλλά μόλις τους είδε ο Αιγύπτιος πήρε το μωρό, έφυγε και κλειδώθηκε στο διαμέρισμα του, απειλώντας ότι θα το σκοτώσει.

Η μητέρα ενημέρωσε τις αρχές και αμέσως άνδρες του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού και διαπραγματευτές του Αρχηγείου Αστυνομίας μετέβησαν στο διαμέρισμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας οι διαπραγματευτές, μαζί με τη μητέρα προσπαθούσαν να συνετίσουν τον Αιγύπτιο για να παραδοθεί με το αγοράκι.



Μάλιστα ο άνδρας έριχνε στο δρόμο βόμβες μολότοφ και άναβε φωτιές στο διαμέρισμα με αποτέλεσμα να σταλεί στην περιοχή Πυροσβεστικό όχημα και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. Σε κάποια στιγμή, ο δράστης άνοιξε το γκάζι και απειλούσε να ανατινάξει το διαμέρισμα. Επιπλέον ο 41χρονος είχε στη μέση του ζώνη με μαχαίρια με τα οποία απειλούσε να σκοτώσει το αγοράκι του.

Λίγο μετά τις έξι το πρωί ο Αιγύπτιος άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος και παρέδωσε στην Αστυνομία υλικά με τα οποία κατασκεύαζε τις βόμβες μολότοφ. Ωστόσο πριν κλείσει την πόρτα, η αστυνομία εισέβαλε στο διαμέρισμα και αντιλήφθηκε τον Αιγύπτιο να βρίσκεται πάνω από το μωρό κρατώντας ένα μαχαίρι.



Η Αστυνομία έριξε πυροβολισμούς εναντίον του με αποτέλεσμα ο 41χρονος να πέσει νεκρός. Ωστόσο πριν πέσει στο πάτωμα, ο Αιγύπτιος με το μαχαίρι που κρατούσε κατάφερε να κόψει ελαφρώς το αγοράκι από το μάγουλο προς το λαιμό.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Λάρνακας, Πάμπος Ζαχαρίου, η Αστυνομία δεν είχε άλλη επιλογή από το να δράσει όπως έδρασε.



Το αγοράκι μαζί με τη μητέρα του διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία αφού φέρει εκδορά στο μάγουλο. Αργότερα μεταφέρθηκε στο Μακάριο Νοσοκομείο στη Λευκωσία. Το μωρό έχει τραύμα στο λαιμό μήκους 10 εκατ. και βάθους 3 εκατ.

Η 36χρονη Ουγγαρέζα, ανακρινόμενη από την Αστυνομία, ανέφερε ότι τσακώνονταν αρκετά συχνά με το σύζυγό της και ήθελε να χωρίσουν, ενώ αυτός δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.