Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Τον χτύπησε, τον έσυρε στο δρόμο και τον εγκατέλειψε μπροστά από ένα λεωφορείο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το γύρο το διαδικτύου κάνει βίντεο, το οποίο δείχνει έναν Πολωνό που είχε καταδικαστεί στη χώρα του για βιασμό, να σέρνει στη μέση του δρόμου έναν άνδρα και στη συνέχεια να τον εγκαταλείπει μπροστά από τις ρόδες λεωφορείου.

Ο 37χρονος Damien Pankiewicz καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση από δικαστήριο του Λονδίνου γιατί τραυμάτισε σοβαρά έναν 52χρονο άνδρα.

Ο Pankiewicz, σύμφωνα με τη Mirror, πλησίασε το θύμα του -που είχε μαθησιακές δυσκολίες- στη στάση λεωφορείου και ξαφνικά άρχισε να το χτυπάει με βία χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι. Συνέχισε να τον χτυπάει μέχρι που ο άνδρας έπεσε αναίσθητος. Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Στη συνέχεια τον άρπαξε από τον λαιμό και άρχισε να τον σέρνει μέχρι που τον άφησε μπροστά από τις ρόδες διερχόμενου λεωφορείου.

Το θύμα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, νοσηλεύτηκε για τρεις εβδομάδες με σοβαρά τραύματα. Υπέστη εσωτερικό αιμάτωμα στον εγκέφαλο, έσπασε ένα πόδι και μερικά πλευρά. Ο Pankiewicz συνελήφθη κι ενώ αρχικά αρνήθηκε ότι του επιτέθηκε, στη συνέχεια ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι τον χτύπησε επειδή πήγε να του κλέψει το κινητό του. Καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.