Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Οι αδελφές που γεννήθηκαν αγόρια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ζουν ως τρανσέξουαλ και σκοπεύουν να υποβληθούν σε εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Αγαπούσαν πάντα να παίζουν με κούκλες και να φοράνε φούστες, αλλά για χρόνια τα δύο αγόρια που ήταν αδέρφια δεν το έλεγαν σε κανέναν ούτε καν ο ένας στον άλλον.

Τελικά, όλα άλλαξαν όταν ανοίχτηκαν μεταξύ τους και ανακάλυψαν ότι έδιναν την ίδια μάχη ενώ πλέον ζουν ως γυναίκες. Η 23χρονη Jamie που κράτησε το όνομα που είχε και παλιά και η 20χρονη Chloe που παλιότερα τη φώναζαν Daniel μιλάνε για την ιστορία τους και δηλώνουν πώς είναι καταπληκτικό το ότι μπόρεσαν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον. «Ήταν μια τεράστια ανακούφιση για μένα όταν η Chloe μου είπε τι συμβαίνει γιατί ένιωθα ότι περνάμε όλο αυτό μαζί» είπε η Jamie που δουλεύει σε ένα μπαρ στο Δουβλίνο και προσθέτει ότι το γνώριζαν βέβαια από την αρχή αλλά δεν ήθελαν να το παραδεχτούν. Δεν νιώθουν ότι επηρέασε ποτέ ο ένας τον άλλον αλλά ότι γεννήθηκαν με αυτόν τον τρόπο και αυτά τα γονίδια.

Όταν φέρνουν στο μυαλό παιδικές αναμνήσεις, θυμούνται ότι φορούσαν ακόμη και μπλούζες στο κεφάλι προσποιούμενοι ότι έχουν μακριά μαλλιά ή φορούσαν κρυφά φούστες. Όταν όμως πήγαν στο σχολείο και παρατήρησαν ότι τα υπόλοιπα παιδιά δεν είχαν τις ίδιες συνήθειες, το κράτησαν μυστικό. Λίγο μετά την εφηβεία, όπως αποκαλύπτουν μιλώντας στη βρετανική Daily Mirror, άρχισαν να απελευθερώνονται, να μακραίνουν τα μαλλιά και να χρησιμοποιούν μέικ απ. Όσο αγωνίζονταν να το κρατήσουν μυστικό, πάλευαν με το άγχος και την κατάθλιψη και υπέφεραν όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά. Μίλησαν τελικά για τα συναισθήματά τους και πώς θα ήθελαν πραγματικά να ζουν και αποφάσισαν για τη μετάβαση στο γυναικείο φύλο.

Έχοντας την υποστήριξη ο ένας του άλλου ετοιμάζονται για ορμονική θεραπεία και αργότερα μια χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου για να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή. Σε όλη βέβαια την προσπάθειά τους έχουν την υποστήριξη της μητέρας τους και αναφέρουν «Δεν νομίζουμε ότι αισθάνεται ότι έχασε τους γιους της, είμαστε ακόμα οι ίδιοι άνθρωποι, μόνο πιο ευτυχισμένοι».


























Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.