Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Η θλιβερή ιστορία πίσω από το κοριτσίστικο δωμάτιο που έμεινε ανέγγιχτο για 9 χρόνια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η πεντάχρονη που έφυγε από τη ζωή και η απόφαση των γονιών της.

Αυτό το ροζ παιδικό δωμάτιο κάποτε ήταν γεμάτο παιδικές φωνές αλλά σήμερα, εδώ και 9 χρόνια μένει ανέγγιχτο κρύβοντας πίσω του μια θλιβερή ιστορία.

Η 51χρονη Donna Aoutal μίλησε στη Daily Mail Αυστραλίας και αποκάλυψε πώς άλλαξε η ζωή τους από το 2007 όταν έφυγε από τη ζωή η 5χρονη κόρη τους μόλις δύο εβδομάδες αφού οι γιατροί διέγνωσαν ότι έπασχε από μιτοχονδριακό νόσημα. Το δωμάτιο, όμως, της μικρής μένει ανέγγιχτο όλα αυτά τα χρόνια όπως ακριβώς ήταν όταν η Lucy έμενε εκεί ενώ οι γονείς της θεωρούν ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να αντιμετωπίσουν την απώλειά της. Από τους βαμμένους ροζ τοίχους μέχρι την ψάθινη καρέκλα και τα παιχνίδια της το δωμάτιο μοιάζει όπως ήταν όταν ήταν γεμάτο παιδικές φωνές.



«Δύο εβδομάδες αφού η Lucy διαγνώστηκε επίσημα, την χάσαμε. Άλλοι γονείς περνούν χρόνια πόνου και νοσοκομειακών επισκέψεων και έτσι είμαι ευγνώμων που είχαμε ένα τόσο σύντομο ταξίδι» δήλωσε η Donna Aoutal. Το κοριτσάκι είχε επίσης μια μικρή αδερφή και τώρα η μαμά της μιλάει για το πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστεί ένα μικρό παιδί το θάνατο. Πλέον ασχολείται με την προώθηση κάποιων βιβλίων τα οποία στοχεύουν στο να βοηθήσουν τα παιδιά να κατανοήσουν καλύτερα τον θάνατο και να τον αντιμετωπίσουν. Μετά το θάνατο της Lucy το ζευγάρι απέκτησε ακόμη δύο παιδιά αλλά σύμφωνα με τη μητέρα τους, ακόμη δεν ξέρει πώς ο θάνατος της αδερφής τους, τούς επηρέασε.



Τα προβλήματα στην υγεία της Lucy φάνηκαν από τη στιγμή που άργησε να περπατήσει και σταδιακά παρατηρήθηκε μια καθυστέρηση στην ανάπτυξή της. Ακολούθησε κάποια θεραπεία αλλά τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν αισθητά. Αργότερα διαπιστώθηκε ότι πάσχει από μιτοχονδριακό νόσημα και σε ηλικία 5 ετών έφυγε από τη ζωή. Αυτό που έχει μείνει να τη θυμίζει είναι το ροζ παιδικό δωμάτιο και τα πράγματά της τα οποία οι γονείς της δεν σκοπεύουν να αποχωριστούν.




















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.