Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του “δράκου” του Αμαρουσίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνελήφθη ο “δράκος” του Αμαρουσίου


Συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης ο «δράκος» του Αμαρουσίου, λίγο πριν επιτεθεί σε γυναίκα σε πάρκο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Η γυναίκα, στην οποία επιτέθηκε, αντέδρασε και έβαλε τις φωνές ξεσηκώνοντας τους κατοίκους της περιοχής.

Ο 35χρονος δράστης το έβαλε στα πόδια, αλλά μερικά στενά πιο κάτω τον συνέλαβαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο 35χρονος κρατείται στο ΑΤ Αμαρουσίου.

Δείτε το βίντεο



-------------

Αναγνωρίστηκε από τα θύματά του ο “δράκος” του Αμαρουσίου


Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται, από σήμερα το πρωί, ο 35χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου, ο οποίος πριν από λίγη ώρα αναγνωρίστηκε από τα θύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, όταν ο δράστης, περίπου στις 6:00 το πρωί, επιτέθηκε σε μια γυναίκα σε δρόμο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο. Η γυναίκα αντέδρασε και έβαλε τις φωνές.

Ο 35χρονος έτρεξε μακριά από το σημείο, αλλά σε μικρή απόσταση τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο συλληφθείς, όπως αναφέραμε αναγνωρίστηκε από τα θύματά του, ενώ μαζί του είχε και μία μονωτική ταινία, την οποία θα χρησιμοποιούσε για να ακινητοποιήσει το θύμα του.

-------------

Η γειτονιά που δρούσε ο δράκος του Αμαρουσίου


Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται, από σήμερα το πρωί, ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, όταν ο δράστης, περίπου στις 6:00 το πρωί, επιτέθηκε σε μια γυναίκα σε δρόμο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο. Η γυναίκα αντέδρασε και έβαλε τις φωνές.

Μέχρι στιγμής ο 30χρονος έχει αναγνωριστεί από πέντε γυναίκες στις οποίες είχε επιτεθεί σεξουαλικά, ενώ η ασφάλεια του Αμαρουσίου θα ζητήσει να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία του προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλα θύματα.

Δείτε το βίντεο του "Ε"



-------------

Τι λέει η γυναίκα που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράκο του Αμαρουσίου


Τον εφιάλτη που έζησε περιγράφει μία γυναίκα που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον επίδοξο βιαστή στο Μαρούσι. Όπως λέει, στην αρχή πίστεψε ότι ήθελε να την ληστέψει και πάλεψε μαζί του.

«Κατέβαινα τις σκάλες της υπόγειας διάβασης. Μπροστά μου ήταν δύο κυρίες και πίσω μου ένας άνδρας. Τον κοίταξα, τον είδα νορμάλ και συνέχισα να περπατάω προς την έξοδο. Τέσσερα – πέντε σκαλοπάτια πριν βγω από την έξοδο Χαλανδρίου, ένιωσα ένα χέρι να με τραβάει προς τα πίσω με αποτέλεσμα να χάσω την ισορροπία μου» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Alpha.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA



-------------

Ομολόγησε ο "δράκος" του Αμαρουσίου – Τον αναγνώρισαν 6 γυναίκες


Αυξάνονται ώρα με την ώρα οι καταγγελίες των γυναικών που υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύμα του φερόμενου ως «δράκου» του Αμαρουσίου που συνελήφθη σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος ομολόγησε τις πράξεις του ενώ πριν από λίγα λεπτά και έκτη γυναίκα τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου και ισχυρίστηκε πως ο συλληφθείς της είχε επιτεθεί.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο «δράκος» υποστήριξε στους αστυνομικούς πως η αιτία των επιθέσεων του ήταν η απόρριψη που είχε από μια γυναίκα πριν μερικούς μήνες.

Δείτε το βίντεο του ALPHA.



-------------

Ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή σε βάρος του "δράκου" του Αμαρουσίου


Ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος του 30χρονου "δράκου" του Αμαρουσίου.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον 27ο τακτικό ανακριτή από τον όποιο έλαβε προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.


Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.