Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Οι τελευταίες ώρες του Prince

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φήμες ότι αρνήθηκε επέμβαση, διότι χρειαζόταν να κάνει μετάγγιση αίματος, κάτι που απαγόρευε η πίστη του, ως Μάρτυρας του Ιεχωβά.

Νέες πληροφορίες για τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή Prince βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας.

Οι τελευταίες ώρες του Prince

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο Prince βρέθηκε νεκρός από έναν εργαζόμενο στην έπαυλη, αλλά κανένας δεν τον είχε δει για περισσότερες από 13 ώρες. Ο μουσικός φαίνεται πως ήταν ολομόναχος μέσα στο τεράστιο σπίτι του και πέθανε αβοήθητος μέσα στο ασανσέρ.

Όταν τον είδαν να κείτεται στο έδαφος, φορούσε τα ρούχα του και δεν έδειχνε να φέρει κάποιο τραύμα. Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο πόση ώρα κείτονταν νεκρός στον ανελκυστήρα, ενώ οι αρχές δεν αποκάλυψαν αν στην έπαυλη υπήρχαν κάμερες ασφαλείας.

Ακόμη έγινε γνωστό ότι συνομίλησε με έναν καλό του φίλο, τον Αμερικανό ηθοποιό Will Smith.

Ο ίδιος ο Smith αποκάλυψε πως μίλησε με τον Prince το βράδυ προτού ο τραγουδιστής φύγει από τη ζωή. Μάλιστα, σε μήνυμά του στο facebook ανέφερε ότι ο Prince αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για εκείνον και πως η οικογένειά του θρηνείς για τον θάνατό του.

«Είμαι συγκλονισμένος και βαθύτατα λυπημένος. Του μίλησα χθες το βράδυ», έγραψε επίσης σε ένα άλλο μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πάντως, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail ο 57χρονος τραγουδιστής, πριν από έξι μέρες, είχε πάρει υπερβολική δόση αναλγητικών για πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο ισχίο του. Πρόκειται για ένα φάρμακο ιδιαίτερα εθιστικό, που περιέχει ακεταμινοφένη και οξυκωδόνη, που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία οξύ πόνου στις αρθρώσεις.

Στενή του φίλη, με το όνομα Sheila E, δήλωσε πως γνώριζε για το πρόβλημα του Prince στο ισχίο, αλλά δεν θέλησε να πει οτιδήποτε σχετικά με τις φήμες που ήθελαν τον «πρίγκιπα της ποπ» να έχει αρνηθεί να υποβληθεί σε επέμβαση, διότι χρειαζόταν να κάνει μετάγγιση αίματος, κάτι που απαγόρευε η πίστη του, ως Μάρτυρας του Ιεχωβά.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.