Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Σε κέντρο αποκατάστασης θα μεταφερθεί η Αρναούτη;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από μέρα σε μέρα η Μίνα Αρναούτη αναμένεται να καταθέσει στους αστυνομικούς της Τροχαίας Ελληνικού για τα όσα συνέβησαν το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Σε κέντρο αποκατάστασης θα μεταφερθεί η Αρναούτη;

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στην Espresso έγκυρες ιατρικές πηγές, η 30χρονη νοσηλεύεται πλέον σε απλό θάλαμο της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός". Η τραχειοστομία στην οποία είχε υποβληθεί έχει σχεδόν κλείσει, γεγονός που σημαίνει πως μπορεί να μιλήσει και να τρέφεται κανονικά. Η κατάστασή της μέρα με τη μέρα βελτιώνεται και η ίδια επιθυμεί να πάρει εξιτήριο πριν από το Πάσχα.

Όμως, όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι γιατροί εκτιμούν ότι θα πρέπει να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης. "Η αποθεραπεία των ορθοπεδικών και θωρακοχειρουργικών τραυμάτων εξελίσσεται ομαλά. Τα τραύματα στον θωρακικό κλωβό, τους πνεύμονες και το χέρι έχουν σχεδόν κλείσει. Ωστόσο, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να τραύματα στο πόδι της" επισήμαναν οι ίδιες πηγές.

Αυτό που φαίνεται να ανησυχεί την οικογένεια της Μίνας, είναι το κόστος για τη μεταφορά της σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.