Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Έκανε το μωρό της «σταρ του Instagram» και δέχεται θύελλα αντιδράσεων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την κατηγορούν ότι σεξουαλικοποιεί την κόρη της.

Η νεαρή Amy McIndewar είναι μητέρα της μικρής Mya Byrne και από τότε που γεννήθηκε, αποφάσισε να δημοσιεύει φωτογραφίες της στα κοινωνικά δίκτυα και συγκεκριμένα στο Instagram, ακόμη και όταν το μωρό ήταν μόλις λίγων εβδομάδων.

Οι followers της μικρής Mya ξεπερνούν τώρα τους 122.000, ενώ αρκετές φορές έχει προσελκύσει με τις πόζες της το ενδιαφέρον επωνύμων, όπως της Khloe Kardashian.

Ωστόσο πέρα από τα κολακευτικά σχόλια για το πόσο όμορφη είναι η μικρή και πόσο γλυκές είναι οι φωτογραφίες, έχει ξεσπάσει και μια θύελλα αντιδράσεων από κάποιους χρήστες οι οποίοι την κατηγορούν ότι αφενός εκθέτει την κόρη της, αφετέρου ότι την σεξουαλικοποιεί, όταν δημοσιεύει πόζες της μικρής με μαγιό.

Η ίδια βέβαια αδιαφορεί και αναφέρει, σύμφωνα με τη βρετανική Sun: «Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτήν. Λατρεύω να βλέπω όλα τα σχόλια γι’ αυτήν στο Instagram. Έχω μερικά αρνητικά σχόλια από ανθρώπους που λένε ότι τη σεξουαλικοποιώ, αλλά εγώ διαφωνώ. Μετά το ένα αρνητικό σχόλιο έρχονται εκατοντάδες θετικά. Μερικοί άνθρωποι απλά δεν καταλαβαίνουν αυτό που κάνω. Δεν είναι κάτι που κάνουμε κάθε μέρα, αυτό συμβαίνει μόνο όταν είναι εκείνη εντάξει».

Η ίδια προσθέτει ότι θα συνεχίσει να βγάζει και να ανεβάζει φωτογραφίες της κόρης της στο Instagram εκτός και αν της ζητήσει η ίδια κάποια στιγμή στο μέλλον να μην το κάνει ή αν δε θέλει πλέον να φωτογραφηθεί. Κάποιοι ειδικοί, ωστόσο, που ασχολούνται με τη δημοσίευση φωτογραφιών ανηλίκων και ιδιαίτερα μικρών παιδιών στο Facebook και στα άλλα κοινωνικά δίκτυα, αναφέρουν ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα σύνολο κατευθυντήριων γραμμών σχετικά με τη χρήση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και της δημοσίευσης φωτογραφιών παιδιών, καθώς εγείρεται το ζήτημα αν τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν ποιο προσωπικό δεδομένο τους θα υπάρχει στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν ωστόσο και γι' αυτό δύο απόψεις, καθώς ορισμένοι τάσσονται υπέρ του να αποφασίζει ο γονιός μέχρι την ενηλικίωση του παιδιού κι αυτοί που δηλώνουν ότι θα πρέπει να έχει δικαίωμα επιλογής και το ίδιο το παιδί. Παρόλα αυτά στην προκειμένη περίπτωση, η μητέρα της μικρής Mya δεν φαίνεται να πτοείται από τα σχόλια καθώς θεωρεί πολύ γλυκό αυτό που κάνει για την κόρη της.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.