Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Τα πασχαλινά ήρθαν στο eshop της ActionAid

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Λαμπάδες χειροποίητες με πολύ μεράκι και αγάπη από μικρούς Έλληνες παραγωγούς.

Στο eshop της ActionAid θα βρείτε όμορφες και πρωτότυπες λαμπάδες και υπέροχα δώρα για τα βαφτιστήρια και αυτό το Πάσχα.

Ανακαλύψτε τα στο http://eshop.actionaid.gr/ και στηρίξτε το έργο της ActionAid στον κόσμο και στην Ελλάδα.

Οι λαμπάδες είναι χειροποίητες με πολύ μεράκι και αγάπη από μικρούς Έλληνες παραγωγούς που δημιούργησαν σχέδια πρωτότυπα που αρέσουν τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους. 18 διαφορετικά σχέδια από λαμπάδες όπου στηρίζεται ένα δωράκι. Έτσι για παράδειγμα, η καμηλοπάρδαλη, το λιονταράκι και τα υπόλοιπα ζωάκια είναι καρφίτσες. Οι αστερίες είναι μενταγιόν, τα παγωτά χωνάκι σκουλαρίκια, ενώ το παγωτό ξυλάκι σελιδοδείκτης. Ορισμένες από τις λαμπάδες είναι φτιαγμένες από αρωματικό κερί που σκορπάει υπέροχο άρωμα καθώς καίγεται.

Και επειδή, Πάσχα χωρίς σοκολατένιες λιχουδιές δεν γίνεται, υπέροχα σοκολατένια κουφέτα μαύρης, λευκής και σοκολάτας γάλακτος, αλλά και σοκολατένιες μπάρες, όλα είδη δίκαιου εμπορίου που εξασφαλίζουν ότι οι παραγωγοί κακάου και ζάχαρης στις φτωχές αναπτυσσόμενες χώρες αμείβονται δίκαια και ότι δεν έχουν παραχθεί από παιδιά ή από εργαζόμενους σε κατάσταση σκλαβιάς, χωρίς καμία αμοιβή.

Διαλέξτε, λοιπόν, λαμπάδες, σοκολάτες, αλλά και άλλα δωράκια για τα βαφτιστήρια σας και άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα. Και για όσους θα ήθελαν να κάνουν ένα μικρό δώρο στον εαυτό τους, οι απίστευτες ανοιξιάτικες προσφορές συνεχίζονται!

Μπείτε στο http://eshop.actionaid.gr/ και στηρίξτε το έργο της ActionAid.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.