Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Η θεραπεύτρια που έχει αγγίξει ορδές διάσημων με τα… δόντια της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κάνει μασάζ από τον Μικ Τζάγκερ, μέχρι τη Μαράια Κάρεϊ.

Η Dorothy Stein δεν είναι γνωστή στο ευρύ κοινό, αλλά μια σειρά από διασημότητες πρώτης γραμμής, όχι μόνο έχουν το τηλέφωνό της αλλά την έχουν αφήσει να τους αγγίξει. Η ίδια είναι θεραπεύτρια, κάνει μασάζ και το σήμα κατατεθέν της είναι το δάγκωμα αλλά και τράβηγμα μαλλιών. «Ο Στίβεν Τάιλερ των Aerosmith, μου έλεγε ''δάγκωσέ με, φτύσε με, τράβα μου τα μαλλιά''», λέει η ίδια για τον εκκεντρικό ρόκερ ο οποίος θέλει μασάζ και στα χείλη – μια τεχνική που προτιμά και ο Μικ Τζάγκερ. «Τον βοηθά στο τραγούδι», εξηγεί. «Του χαλαρώνει την ευρύτερη περιοχή».

Η 48χρονη Stein, που ζει στο Hoboken στο Νιου Τζέρσεϊ μαζί με τον τρίχρονο γιο της (έχει και μια 26χρονη κόρη από προηγούμενο γάμο της), προωθεί μια σειρά από λάδια μασάζ και ένα βιβλίο με την αυτοβιογραφία της, το «Before I Forget».



Η ίδια εξηγεί πώς ανέπτυξε την ιδιαίτερη αυτή μέθοδο. «Η μητέρα μου πάντα μου ζητούσε να της κάνω μασάζ και επειδή τα χέρια μου ήταν αναποτελεσματικά, άρχισα να χρησιμοποιώ το στόμα μου», θυμάται. «Το σαγόνι έχει μερικούς από τους πιο δυνατούς μυς, οπότε χρησιμοποιώ τα δόντια μου για να ''λύσω'' τους κόμπους από το σώμα». Επιπλέον, η νεαρή τότε Dorothy, τραβούσε τα μαλλιά της μητέρας της – μια κίνηση που απελευθερώνει την ένταση από το κρανίο.

Πάντως, αν και εκατοντάδες γυναίκες θα ήθελαν να βρεθούν αρκετά κοντά με έναν ροκ σταρ, εκείνη το έχει ήδη κάνει. «Αντί να είμαι γκρούπι, αποφάσισα να τους παρέχω μια αληθινή υπηρεσία αντί για σεξ. Τους έλεγα ότι θα ερχόμουν στη περιοδεία, και θα έκανα μασάζ σε όλους δωρεάν. Επίσης τους έστελνα και μια φωτογραφία μου- και ήμουν μια καυτή γυναίκα», αναφέρει.

Στα 17 έπιασε το «τζακ ποτ» που ακούει στο όνομα Rolling Stones. Την κάλεσε ο μάνατζερ του γκρουπ στη περιοδεία του 1985. «Έμεινα εκεί για τέσσερις ημέρες. Έτρωγα πρωινό με τον Jimmy Page και γνώρισα τους Jack Nicholson, Bob Dylan, Cher και Jeff Bridges».

Η Stein έγινε επαγγελματίας μασέρ στα 28 και έχει στο πελατολόγιό της ονόματα όπως Bruce Springsteen, Sting, Simon Cowell and Kanye West.

Πάντως, όπως λέει, δεν θέλουν όλοι οι πελάτες της να τους αγγίζει με τα χείλη της. «Ο Μικ Τζάγκερ μου λέει ότι δε θέλει να τον αγγίξουν τα χείλη μου γιατί δεν θα μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του», λέει η ίδια στη New York Post.

Άλλοι πελάτες της είναι η Mariah Carey, Courtney Love ενώ όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, χρεώνει από 150 έως τα 400 δολάρια την ώρα.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.