Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

"Η συνοδεία Μητσοτάκη πάρκαρε σε θέσεις ΑμεΑ"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

"Είδαμε με ιδιαίτερη θλίψη τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κι εμφανίζουν αυτοκίνητα της συνοδείας του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, να έχουν παρκάρει σε ειδικές θέσεις προορισμένες για ΑμεΑ" αναφέρει ανακοίνωση της ομάδας ΑμεΑ Οικολόγων για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λάρισα.



Ο υπεύθυνος του Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων Πράσινων της Θεματικής Ομάδας ΑμεΑ, Φώτης Μπίμπασης, δήλωσε: "Ο Γολγοθάς των ανθρώπων με δυσκολία στην κίνηση είναι καθημερινός και συνεχής, σε πόλεις πλήρως αφιλόξενες και εικόνες σαν κι αυτήν δείχνουν πως για την πολιτική ελίτ κάτι τέτοιο φαίνεται πως έχει ελάχιστη σημασία. Η συγνώμη του κυρίου Μητσοτάκη, καθώς και η διατύπωση πρωτοβουλιών που προτίθεται να πάρει για να επανορθώσει είναι επιβεβλημένες".

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, οι φωτογραφίες δείχνουν αυτοκίνητα της συνοδείας του αρχηγού της ΝΔ, να βρίσκονται παρκαρισμένα σε θέσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες, όπως δείχνουν οι σχετικές σημάνσεις. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη την περασμένη εβδομάδα κατά την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στη Λάρισα.


Πηγή: http://www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.