Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Νταντάδες βγαλμένες από την κόλαση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αθώες παιδικές ψυχές στο έλεος σατανικών γυναικών.

Πόσες και πόσες φρικιαστικές ιστορίες με νταντάδες που βγάζουν όλο τους το μίσος πάνω στα παιδιά που υποτίθεται ότι έπρεπε να προσέχουν όσο οι γονείς τους εργάζονται δεν έχουν κατά καιρούς δει το φως της δημοσιότητας… Κι όμως όσες κι αν ακούσει κανείς, όσες απάνθρωπες εικόνες κι αν δει, η οργή που νιώθει κάθε φορά που μαθαίνει ότι ένα παιδί, ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα μαρτύρησε στα χέρια του ανθρώπου που υποτίθεται θα το φρόντιζε, είναι πάντα η ίδια.

Αυτές οι νταντάδες-τέρατα είναι ικανές για πράξεις ανείπωτης φρίκης με στόχο μικρά ανυπεράσπιστα πλάσματα. Το γεγονός ότι εκείνα δεν μπορούν να τις σταματήσουν δείχνει να τις ιντριγκάρει. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο η δουλειά τους τους ξυπνάει τα πιο φρικιαστικά συναισθήματα και είναι έτοιμες για τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα. Δεν διστάζουν να χτυπήσουν αλύπητα παιδάκια μόλις λίγο μηνών, να τους σπάσουν τους αστραγάλους, να τα κάψουν ακόμα και να τα σκοτώσουν.

Οι παρακάτω ιστορίες προκαλούν αισθήματα φρίκης αλλά και μίσους για αυτές τις γυναίκες που τόσο εύκολα μετατρέπονται σε τέρατα μπροστά στα αθώα και ανυπεράσπιστα μάτια ενός παιδιού.

Gulchehra Bobokulova



«Εδώ την σκότωσα» είπε με αφοπλιστική ψυχραιμία και χωρίς να δείχνει ίχνος μεταμέλειας η 38χρονη νταντά-τέρας που έσφαξε με αποτρόπαιο τρόπο την 4χρονη Nastya Meshcheryakova και στη συνέχεια κυκλοφορούσε κρατώντας το κομμένο κεφάλι του παιδιού κοντά σε έναν σταθμό του μετρό στη βορειοδυτική Μόσχα.

Η σατανική νταντά, ονομάζεται Gyulchekhra Bobokulova και σύμφωνα με τα διεθνή ρεπορτάζ, είναι και η ίδια μητέρα τριών παιδιών. Η 38χρονη συνελήφθη και παραδέχθηκε την ενοχή της. Αστυνομική πηγή αποκάλυψε πως η 38χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία κρατούσε μυστικά, ενώ μετά το διαζύγιό της ο άνδρας της την είχε πετάξει στο δρόμο.



Όταν δημοσιογράφος τη ρώτησε, ενώ έμπαινε στη δικαστική αίθουσα φορώντας χειροπέδες, γιατί σκότωσε το παιδί, εκείνη απάντησε: «Ο Αλλάχ μου το ζήτησε». Σε ερώτηση αν αποδέχεται την ενοχή της εκείνη έγνευσε θετικά ενώ κουνώντας το κεφάλι της έδειξε πως δεν λυπόταν το άτυχο κοριτσάκι.





Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι μέσα στο δικαστήριο χαμογελούσε και χαιρετούσε τους δημοσιογράφους. Στην πατρίδα της, το Ουζμπεκιστάν, η Bobokulova είχε εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική με την κατάστασή της να χειροτερεύει τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει για την προσωπική της ζωή, ήταν παντρεμένη επί 12 χρόνια και μετά ο άνδρας της την πέταξε στο δρόμο και τα τρία παιδιά τους βρέθηκαν σε συγγενείς. Γνώρισε ένα νέο σύντροφο και συμφώνησε να είναι η δεύτερη ανεπίσημη σύζυγός του αλλά λίγο καιρό αργότερα εκείνος επέστρεψε στην πατρίδα του κι εκείνη δεν τον ξαναείδε ποτέ.
Yoselyn Ortega



Η 53χρονη Yoselyn Ortega προσλήφθηκε από την οικογένεια Krim για να προσέχει τα τρία τους παιδιά. Μια μέρα λοιπόν, επιστρέφοντας η μητέρα στο σπίτι με τον 3χρονο γιο της, βρήκε τη φρίκη να την περιμένει: τα πτώματα των δύο παιδιών της κείτονταν μέσα σε μια μπανιέρα γεμάτη αίμα. Η 6χρονη κόρη της Lucia και ο μόλις ενός έτους γιος της Leo είχαν μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου από την Ortega, η οποία μόλις είδε τη μητέρα πήρε το μαχαίρι και έκοψε μπροστά στα μάτια της τις φλέβες της, συνεχίζοντας να μαχαιρώνει τον εαυτό της τόσο βίαια που η λεπίδα βγήκε από την άλλη πλευρά του λαιμού της.

Η νταντά-τέρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σώθηκε τελικά από τα τραύματά της. Ωστόσο τα παιδιά δεν είχαν την ίδια τύχη. Τα κίνητρα για το διπλό φονικό δεν έγιναν ποτέ γνωστά.



Η ίδια είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι θύμωσε με τους γονείς που της ζήτησαν πέρα του να προσέχει τα παιδιά τους να κάνει και δουλειές στο σπίτι κι έτσι αποφάσισε να τους εκδικηθεί κάνοντας κακό στα παιδιά. Στην Ortega, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού.

Gloria Fields



Η 31χρονη Gloria Fields από τη Νέα Υόρκη, κατηγορήθηκε για τη δολοφονία ενός αγοριού μόλις 16 μηνών το οποίο κακοποίησε σεξουαλικά και στη συνέχεια το έδειρε μέχρι θανάτου. Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του άτυχου αγοριού, η 25χρονη Marta Delgado, άφησε το παιδί στην γειτόνισσά της Fields, η οποία έμενε στο από πάνω διαμέρισμα, για δύο ημέρες για να μετακομίσει σε ένα νέο διαμέρισμα.

Το αποτέλεσμα ήταν να λάβει ένα μήνυμα από την Fields ότι το παιδί έπεσε ενώ έπαιζαν στο πάρκο και χτύπησε. Όταν επέστρεψε στο σπίτι βρήκε το παιδί αναίσθητο γεμάτο μελανιές στο πρόσωπο και στο σώμα. Το μετέφερε στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 31χρονη Gloria Fields ήταν σχιζοφρενής και κατηγορήθηκε για το φόνο του άτυχου παιδιού.

Galina Sicheva



Η αλλαγή στη συμπεριφορά του 2χρονου γιου τους δεν πέρασε απαρατήρητη για ένα ζευγάρι νεαρών γονέων στη Ρωσία. Ο μικρός Vladislav έδειχνε απόμακρος και φοβισμένος και οι γονείς του αποφάσισαν να τοποθετήσουν κρυφή κάμερα στο σπίτι για να βρουν την αιτία της μεταστροφής του αυτής. Η κάμερα αποκάλυψε την άσχημη συμπεριφορά που επιφύλασσε η νταντά στον 2χρονο, τον οποίο χτυπούσε και κλείδωνε στο δωμάτιο.

Η 32χρονη μητέρα Julia Gotz παρακολούθησε σοκαρισμένη την 45χρονη Galina Sicheva να χτυπά επανειλημμένως το γιο της, αν του φωνάζει επειδή έκλαιγε και να τον κλειδώνει στο δωμάτιό του για να τον τιμωρήσει. Η Gotz κατήγγειλε την Sicheva στην αστυνομία και η νταντά υποστήριξε πως χτύπησε το αγόρι επειδή είχε πολύ… στρες και επειδή ήθελε να είναι σίγουρη πως θα μεγαλώσει σωστά. «Αγαπώ αυτόν τον μικρό σαν να είναι γιος μου», είπε, σύμφωνα με τη Daily Mail.



Lidia Quilligana



Ήταν Μάρτιος του 2015, όταν μία μητέρα από το Κονέκτικατ ανακάλυψε ότι το 3χρονο κοριτσάκι της είχε περάσει βασανιστήρια, που ο νους δεν μπορεί να τα χωρέσει, στα χέρια της νταντάς που είχε αναλάβει να το προσέχει και να το φροντίζει.

Η κάμερα που τοποθέτησαν οι γονείς της μικρής στο σπίτι, με την υποψία πως κάτι δεν πάει καλά, κατέγραψε απίστευτες εικόνες με την Lidia Quilligana να πνίγει, να χτυπά την 3χρονη και να της καίει τα πόδια και τα χέρια σε καυτή εστία ενώ η μικρή ούρλιαζε από τον πόνο! Η Quilligana εργαζόταν στην οικογένεια του κοριτσιού για σχεδόν ένα χρόνο.

Οι γονείς, βλέποντας τα σημάδια στο σώμα του παιδιού άρχισαν να υποψιάζονται πως κάτι συμβαίνει και τοποθέτησαν την κάμερα. Ο δικηγόρος υπεράσπισης της νταντάς πάντως υποστήριξε πως οι κατηγορίες είναι αστήρικτες και πως η γυναίκα γνώριζε πως καταγράφονταν οι κινήσεις της. Η Quilligana αντιμετώπιζε κατηγορίες κακοποίησης παιδιού με την εγγύησή της να ορίζεται στο ένα εκατομμύριο δολάρια.

Marybeth Rataic



Η 25χρονη Marybeth Rataic ενώ υποτίθεται ότι να προσέχει τα παιδιά ενός φιλικού της ζευγαριού, εκείνη έκανε σεξ με ένα από αυτά. Η 25χρονη αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του αγοριού είδε μερικά παράξενα σημάδια στο λαιμό του 10χρονου γιου της. Όταν τον ρώτησε για αυτά, εκείνος της εκμυστηρεύτηκε ότι του τα έκανε η νταντά του, η οποία συνευρέθηκε ερωτικά μαζί του τρεις φορές, σε τρεις διαφορετικές περιστάσεις.

Μάλιστα μία από αυτές τις φορές ήταν όταν η μητέρα βρισκόταν στο μαιευτήριο για να γεννήσει ένα από τα αδέρφια του. Κι όλα αυτά, συνέβαιναν ενώ τα υπόλοιπα αδελφάκια του 10χρονου κοιμόντουσαν στα διπλανά κρεβάτια. Έπειτα από τις σοκαριστικές αυτές αποκαλύψεις, η μητέρα του παιδιού κατέθεσε μήνυση εναντίον της 25χρονης, ωστόσο, η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας πως δεν κακοποίησε ποτέ το αγόρι, αλλά ότι ο 10χρονος της «ρίχτηκε».

Είπε ότι δεν αποκάλυψε σε κανέναν την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από το παιδί γιατί ντρεπόταν. Ωστόσο, το δικαστήριο δεν φαίνεται να πείστηκε από τους ισχυρισμούς της και τώρα η 25χρονη κατηγορήθηκε, μεταξύ άλλων, για σεξουαλική παρενόχληση πρώτου βαθμού.

Νταντά στην Ουγκάντα κλωτσάει και πατάει 2χρονο κοριτσάκι!



Φρίκη προκαλεί το βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου και το οποίο δείχνει μία νταντά στην Ουγκάντα, της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, να χτυπάει με απίστευτο μένος ένα κοριτσάκι, επειδή δεν έτρωγε το φαγητό της ενώ στη συνέχεια δεν διστάζει να το πετάξει στο πάτωμα και να το πατήσει. Η νταντά αρχικά χαστουκίζει το δίχρονο κοριτσάκι ενώ το τάιζε.

Λίγα λεπτά αργότερα, το παιδάκι κάνει εμετό στο χαλί, προκαλώντας ένα απίστευτα βίαιο ξέσπασμα της νταντάς. Η 22χρονη γυναίκα, χτύπησε το παιδί και το έριξε στο έδαφος και εκείνο ξέσπασε σε κλάματα. Το κλάμα του δεν τη συγκίνησε. Άρπαξε ένα αντικείμενο και άρχισε να χτυπά το παιδί, να το πατάει ενώ στη συνέχεια το κλώτσησε στο σώμα και το κεφάλι. Στο τέλος, άρπαξε το άτυχο παιδί από το χέρι, το σήκωσε στον αέρα και το μετέφερε σε άλλο δωμάτιο. Όταν ο πατέρας της μικρής επέστρεψε στο σπίτι και παρατήρησε τις μελανιές που είχε στο σώμα της, είδε το βίντεο από την κάμερα που είχε στο σπίτι.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η οργή του πατέρα, μόλις είδε το βίντεο ήταν τόσο μεγάλη που ξυλοκόπησε τη νταντά, αφήνοντάς τη σε αναπηρικό καροτσάκι. Εκείνη, αμέσως κατήγγειλε την επίθεση, ωστόσο, οι αστυνομικοί άφησαν τον άντρα ελεύθερο, μόλις είδαν το σκληρό βίντεο. Το κοριτσάκι έκανε εξετάσεις οι οποίες και έδειξαν ότι δεν είχε υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Η νταντά η οποία συνελήφθη, κατηγορήθηκε για ξυλοδαρμό και απόπειρα δολοφονίας του παιδιού.



Eve Mantaras



Αντιμέτωπη με την κατηγορία κακοποίησης παιδιού βρέθηκε μία νταντά 25 ετών από την Αργεντινή η οποία καταγράφηκε από κρυφή κάμερα να χτυπάει ένα δίχρονο αγόρι και στη συνέχεια να τρώει το φαγητό του. Το βίντεο δείχνει την 25χρονη Eve Mantaras να χαστουκίζει το παιδί την ώρα που αυτό κάθεται στο καθισματάκι φαγητού. Στην συνέχεια φαίνεται να παίρνει ένα πιάτο φαγητό το οποίο κανονικά προοριζόταν για το μωρό και να το τρώει.

Η μητέρα του παιδιού, Cristina Ceril, τοποθέτησε κρυφή κάμερα στο σπίτι της στην πολιτεία Parana και το συνέδεσε με το smartphone της, καθώς είχε δει κάποιους μώλωπες στο σώμα του μικρού. Επίσης οι γείτονες είχαν πει στην Cristina Ceril, ότι είχαν ακούσει πολλές φορές το αγόρι και τον 10χρονο αδερφό του να κλαίνε όταν έμεναν μόνα τους με την νταντά.



Aubrey Alta Anderson



Πέντε χρόνια φυλάκιση με αναστολή ήταν η ετυμηγορία του δικαστηρίου για την νταντά που διαπιστώθηκε ότι κακοποιούσε πολλά από τα παιδιά που υποτίθεται ότι πρόσεχε. Πρόκειται για την 32χρονη Aubrey Alta Anderson την οποία η αστυνομία παρακολουθούσε καθώς οι γονείς δίδυμων κοριτσιών είχαν διαπιστώσει στα κορμάκια των μωρών τους ασυνήθιστους μώλωπες και αμυχές.

Η νεαρή γυναίκα κρατούσε τα δίδυμα κατά τη διάρκεια της νύχτας και κάποια στιγμή το ένα από τα δύο μωρά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο επειδή δεν έδειχνε να είναι καλά ενώ έκλαιγε συνεχώς, σημάδι ότι πονούσε πολύ. Οι γιατροί που εξέτασαν το κοριτσάκι διαπίστωσαν πως είχε σπασμένους αστραγάλους. Οι αστυνομικοί που άρχισαν να έχουν την Anderson υπό στενή παρακολούθηση, διαπίστωσαν πως η ίδια είχε έρθει αντιμέτωπη με τις ίδιες κατηγορίες στο Βέλγιο όπου έκανε την ίδια δουλειά, μερικά χρόνια πριν.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.