Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

Διακοπή της κυκλοφορίας το πρωί της Κυριακής σε λεωφόρους των νοτίων προαστίων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ορισμένοι δρόμοι θα μείνουν κλειστοί λόγω του ποδηλατικού αγώνα «Attica Race».

Κλειστοί θα είναι αύριο το πρωί ορισμένοι δρόμοι στα νότια προάστια της Αθήνας, λόγω της διεξαγωγής του ποδηλατικού αγώνα «Attica Race».

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Τροχαία, την Κυριακή και κατά τις ώρες 09.30-13.30, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παρακάτω λεωφόρους, των Δήμων Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, Κρωπίας, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής ως εξής:


  • Ε.Ο. Αθηνών – Σουνίου (Παραλιακή Λεωφόρος), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Βασ. Κων/νου (Δέλτα Βάρκιζας) και της Λ. Καλυβίων, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Σούνιο.
  • Λ. Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της μεταξύ της χ/θ 39.500 και της χ/θ 52.000, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Σούνιο.
  • Λ. Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της μεταξύ της χ/θ 52.000 και της χ/θ 72.000, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο.

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.