Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Αεροσκάφος περνάει «ξυστά» από το κεφάλι τουρίστα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ήθελε το τέλειο πλάνο σε ένα από τα πιο επικίνδυνα αεροδρόμια - Δείτε το βίντεο.

Το ριψοκίνδυνο εγχείρημα ενός φωτογράφου απεικονίζεται στο παρακάτω βίντεο 360 μοιρών, το οποίο δείχνει ένα αεροσκάφος να περνάει οριακά πάνω από το κεφάλι του, τη στιγμή που προσπαθεί να έχει το τέλειο πλάνο για φωτογραφία.

Ο φωτογράφος διακινδυνεύει ακόμη και τη ζωή του για να απαθανατίσει την προσγείωση του αεροσκάφους σε ένα από τα πιο επικίνδυνα αεροδρόμια του κόσμου, στο Gustaf III στο γραφικό νησί Άγιος Βαρθολομαίος της Καραϊβικής.

Το βίντεο με το συμβάν τραβάει ένας άλλος φωτογράφος από την περιοχή, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο σημείο που είναι γνωστό σε όσους θέλουν να απαθανατίσουν μερικές στιγμές από τα αεροσκάφη που προσγειώνεται στο αεροδρόμιο.

Ο Sebastien Politano, ο φωτογράφος δηλαδή που απαθανάτισε τη στιγμή, δήλωσε στη Daily Mail, ότι ένας από τους τροχούς του αεροσκάφους ήρθε σε επαφή με το δεξί ώμο του παράτολμου άνδρα, ο οποίος είναι τουρίστας. «Ο άνδρας αισθάνθηκε τον τροχό του αεροσκάφους να ακουμπάει στο δεξί του χέρι. Μου έδειξε τα μικρά ίχνη» είπε ο 46χρονος Politano ο οποίος δεν είχε συνειδητοποιήσει ούτε ο ίδιος πόσο κοντά τους πέρασε το αεροπλάνο μέχρι τη στιγμή που είδε το βίντεο το οποίο είχε καταγράψει.





Μετά το πέρασμα του αεροσκάφους, ο τουρίστας γύρισε να τραβήξει κι άλλες φωτογραφίες και στη συνέχεια στράφηκε ψύχραιμα στην κάμερα και χαμογέλασε.

Στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο στο νησί της Καραϊβικής, οι πιλότοι είναι αναγκασμένοι να πετάξουν πολύ χαμηλά κοντά στο δρόμο για να προσεγγίσουν τον αεροδιάδρομο και να προσγειωθούν. Αυτή η απότομη κάθοδος είναι πολλές φορές μια αγχωτική εμπειρία για τους επιβάτες και το πλήρωμα, αλλά η επικίνδυνη διαδρομή αποτελεί ένα ενδιαφέρον θέαμα για τους παράτολμους φωτογράφους που αναζητούν μερικά εντυπωσιακά «κλικ».

Δείτε το βίντεο...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.