Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ακολουθούν την FIFA, ΔΟΕ και FIBA!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα προβλήματα για τον Σταύρο Κοντονή φαίνεται πως είναι πολλά, καθώς μετά την FIFA και οι ΔΟΕ, FIBA ετοιμάζονται να αποστείλουν τελεσίγραφο στον Υφυπουργό για το νομοσχέδιο και την αλλαγή στην εκλογική διαδικασία των Ομοσπονδιών.

Μετά την FIFA και την επιστολή της στον Σταύρο Κοντονή, ο Υφυπουργός Αθλητισμού φαίνεται πως θα αντιμετωπίσει και τις ΔΟΕ, FIBA...

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», πρόβλημα αναμένεται εκτός από το ποδόσφαιρο να έχει και γενικά ο ελληνικός αθλητισμός, λόγω των αλλαγών που θα υπάρξουν στη νομοθεσία τον Μάιο.

Έτσι, οι ελληνικές Ομοσπονδίες έχουν ήδη προσφύγει στις αντίστοιχες παγκόσμιες Ομοσπονδίες, με την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή να έχει ήδη συζητήσει το θέμα. Επίσης, σε μια κίνηση ανάλογη της FIFA, αναμένεται να προχωρήσει και η FIBA, απειλώντας τον Υφυπουργό με αποκλεισμούς.

Όλα αυτά έχουν σχέση με το αυτοδιοίκητο, καθώς ο νέος νόμος θα θεσπίζει όρια οκταετίας στις θητείες των προέδρων. Βέβαια, αυτές οι αλλαγές μπορούν να μην καταργήσουν το αυτοδιοίκητο, αν οι ίδιες οι Ομοσπονδίες αποφασίσουν από μόνες τους χωρίς να επιβάλει κάτι η πολιτεία.


Πηγή: http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.