Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

Δωρεάν φάρμακα στους κατοίκους της Χάλκης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η συμμετοχή του κάθε ασφαλισμένου θα καλύπτεται από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησε η οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα, ο Συλλόγος Φαρμακοποιών Δωδεκανήσου και ο δήμου Χάλκης, μιας και οι μόνιμοι κάτοικοι της Χάλκης θα παίρνουν στο εξής τα φάρμακά τους δωρεάν.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο Χάλκης, η προσκόμιση των συνταγών θα γίνεται στο δημαρχείο και θα στέλνονται στον Σύλλογο Φαρμακοποιών Δωδεκανήσου ή στο φαρμακείο που θα ορίζει κάθε φορά ο Σύλλογος. Εκεί θα εκτελούνται οι συνταγές και θα αποστέλλονται τα φάρμακα στον δήμο, σε ατομική συσκευασία. Στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι θα παραλαμβάνουν από το δημαρχείο τα φάρμακά τους δωρεάν, αφού η συμμετοχή του κάθε ασφαλισμένου για την παροχή των φαρμάκων του θα καλύπτεται από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Αυτό θα γίνεται κάθε μήνα, αρχής δεδομένης από τον Μάρτιο.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για την ευγενική προσφορά τους προς τους κατοίκους της Χάλκης. Επίσης, θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου στον Σύλλογο Φαρμακοποιών Δωδεκανήσου για την άμεση και αμέριστη συμπαράσταση» αναφέρει, σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Χάλκης, Μ. Πατρός.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.