Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Η νύφη που ετοίμασε μόνη της το γάμο της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έφτιαξε από τη διακόσμηση μέχρι τη γαμήλια τούρτα - Δείτε φωτογραφίες.

Η 32χρονη Marrianne Mercer από το Κεντ αφιέρωσε οκτώ μήνες στην προετοιμασία του γάμου της, που έγινε τον Αύγουστο του 2013. Όχι για να διαλέξει τι θα αγοράσει για την ημέρα εκείνη αλλά για να τα φτιάξει μόνη της.

Συνολικά ξόδεψε λιγότερα από 12.000 ευρώ και κατάφερε να εξοικονομήσει ακόμα 13.000 ευρώ φτιάχνοντας μόνη της από τις προσκλήσεις μέχρι τη γαμήλια τούρτα.

Η νεαρή γυναίκα κυκλοφόρησε σε βιβλίο που απευθύνεται σε άλλες μέλλουσες νύφες, δίνοντας συμβουλές για έναν «χειροποίητο» γάμο. Το βιβλίο έχει τον εύγλωττο τίτλο «My Handmade Wedding».

Στη Marrianne, που εργάζεται ως graphic designer, πάντα άρεσαν οι χειροτεχνίες αλλά αυτό ήταν το πιο φιλόδοξο σχέδιό της: από τα χέρια της πέρασαν μεταξύ πολλών άλλων εκατοντάδες χάρτινα λουλούδια και πομ πομ για τη διακόσμηση της εκκλησίας.

«Από τη στιγμή που αρραβωνιαστήκαμε ήξερα πως ήθελα έναν ‘σπιτικό’, χειροποίητο γάμο», λέει στη Daily Mail.

Το νυφικό της ήταν δώρο των γονιών- φτιαγμένο από τα χέρια της μητέρας της σε σχέδιο που είχε η ίδια επιλέξει- της και το πέπλο της επίσης χειροποίητο.

«Είχα και πολλή βοήθεια», προσθέτει, καθώς μητέρα, πεθερά και φίλοι έπαιξαν το δικό τους ρόλο στην προετοιμασία του γάμου κι έφτιαξαν από αρωματικά κεριά μέχρι τα δώρα για τους καλεσμένους.

Εκτός από τον περιορισμό των εξόδων, προτεραιότητα της Marrianne ήταν να είναι η ημέρα του γάμου της όσο πιο «προσωπική» γίνεται.

«Είχαμε πάει σε γάμους φίλων, πολύ μεγάλους και ακριβούς. Αρχίζουν σιγά σιγά να μοιάζουν, ακολουθούν το ίδιο μοτίβο. Πήγαμε και σε άλλους που ήταν πολύ προσωπικοί, είχαν το στίγμα των νεόνυμφων. Αυτό θέλαμε και για τον δικό μας», εξηγεί, «να επικεντρώνεται περισσότερο στη σημασία του και λιγότερο στο σόου».

Το πιο δύσκολο κομμάτι, εξομολογείται, ήταν η Παρασκευή της γαμήλιας τούρτας. «Μου πήρε τέσσερις ημέρες», καταλήγει.

Όσο για το πώς ξεκίνησε, λέει πως άρχισε να βλέπει βίντεο στο ίντερνετ και με την πρακτική άσκηση να επιλέγει τις μεθόδους που τη βόλευαν και αυτές που έβρισκε πιο αποτελεσματικές. Στη συνέχεια τις τροποποιούσε ανάλογα με τις ανάγκες της, καταλήγοντας σε αυτό που είχε για εκείνη το καλύτερο αποτέλεσμα. «Όσο περισσότερο εξασκείσαι τόσο πιο γρήγορος γίνεσαι», συμβουλεύει όσες μέλλουσες νύφες θέλουν να περάσει ο γάμος τους από τα χέρια τους.
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.