Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Η 27χρονη που πληρώνεται… για να ταξιδεύει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Βρήκε» νέα δουλειά χάρη στο Instagram και το blog της.

Το 2011, η Kiersten Rich εγκατέλειψε τη δουλειά της και αποφάσισε ότι θέλει να ξεκινήσει να κάνει ταξίδια στον κόσμο. Πέντε χρόνια αργότερα κατάφερε να γυρίσει 50 χώρες και να πληρώνεται γι’ αυτό!

Η ξανθιά νεαρή δημιούργησε ένα λογαριασμό στο Instagram και ένα blog όπου αρχικά ανέβαζε τις διακοπές της από διάφορα μέρη και συνεχώς κέρδιζε followers. Σε αυτό βέβαια βοήθησε η εμφάνισή της, αλλά και τα μέρη στα οποία φωτογραφιζόταν. Η 27χρονη από την Καλιφόρνια έχει πλέον πάνω από 120.000 followers στο Instagram και πληρώνεται για να διαφημίζει τα μέρη που πηγαίνει, όπως και διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται εκεί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η νέα της ζωή ξεκίνησε το 2011 όταν η νεαρή Kiersten άφησε τη δουλειά της και ξεκίνησε τα πρώτα της ταξίδια. Από την Ισλανδία μέχρι την Κροατία και την Κίνα, τα μέρη που επισκέφτηκε είναι σίγουρα εντυπωσιακά και ενδιαφέροντα για τους θεατές. Η ίδια έκανε ταυτόχρονα το όνειρό της πραγματικότητα.

Πέντε χρόνια αργότερα η φωτογενής κοπέλα κατάφερε να βάλει στη λίστα της την 50η χώρα που επισκέφτηκε, καθώς πέρασε την Πρωτοχρονιά στο Ρίο ντε Τζανέιρο με τη μαμά της, η οποία δεν είχε ταξιδέψει ποτέ πριν στο εξωτερικό. Η νεαρή, μιλώντας στη Daily Mail, αποκάλυψε: «Φαντάστηκα ότι τα δύο πρώτα χρόνια για το blog μου επρόκειτο να είναι δύσκολα και ότι θα μπορούσα να αποτύχω. Και σαν αποτυχία εννοώ ότι κανένας δε θα διάβαζε το blog μου. Δούλεψα ταξιδεύοντας μακριά, έμαθα πράγματα από τις επικρίσεις, καθώς και από τις φιλοφρονήσεις και ήμουν ανοιχτή στην επικοινωνία με το κοινό μου».

Τα δύο πρώτα χρόνια ταξίδευε με δικά της έξοδα και φυσικά δεν κέρδιζε κάτι γράφοντας στο blog της. «Αν θέλετε να κάνετε ένα blog για να χρηματοδοτήσετε τα ταξίδια σας θα αποτύχετε. Ξεκινήστε με αγνές προθέσεις, σκληρή δουλειά και επιμονή. Εφόσον, στο τέλος, συνεχίσετε να αγαπάτε αυτό που κάνετε θα έχετε πετύχει», είπε η ίδια και αναφέρει ότι πλέον διάφορες ταξιδιωτικές εταιρείες και επιχειρήσεις από τη βιομηχανία του τουρισμού την πλησιάζουν για να προωθηθούν μέσω αυτής και έτσι η ίδια ταξιδεύει σε διάφορα μέρη του κόσμου και πληρώνεται γι’ αυτό.

«Σε αυτές τις περιπτώσεις πληρώνομαι προωθώντας βίντεο, φωτογραφίες ή τα κοινωνικά δίκτυα των πελατών. Αλλά ακόμη ταξιδεύω για να δω φίλους ή για να γνωρίσω νέα μέρη», αναφέρει. Πλέον η ίδια έχει τόση δουλειά ώστε απασχολεί σήμερα ένα άτομο το οποίο αναλαμβάνει να δημοσιεύει ενδιαφέροντα άρθρα καθημερινά. Το blog της έχει διάφορες και χρήσιμες συμβουλές για εκδηλώσεις, φεστιβάλ και ταξιδιωτικές πληροφορίες.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, δηλώνει πως είναι μόνη καθώς είναι δύσκολο να είναι σε σχέση ταξιδεύοντας συνέχεια. Περνάει ελάχιστο χρόνο στο σπίτι της και δεν έχει μια σταθερή βάση. Αν και όπως λέει είναι δύσκολο να μπορέσει να διατηρηθεί έτσι μια σχέση, η ίδια έχει κάνει φίλους σε όλον τον κόσμο.

Δείτε φωτογραφίες από τα ταξίδια της νεαρής...


































Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.