Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Καθυστερήσεις στην αποκομιδή απορριμμάτων στη Θεσσαλονίκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα απορριμματοφόρα δυσκολεύονται λόγω του μπλόκου να φτάσουν το ΧΥΤΑ της Μαυροράχης.

Καθυστερήσεις σημειώνονται στα δρομολόγια των απορριμματοφόρων των Δήμων του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας των αγροτικών κινητοποιήσεων και τον αποκλεισμό του δρόμου στο Δερβένι.

Τα απορριμματοφόρα δυσκολεύονται λόγω του αγροτικού μπλόκου να φτάσουν το ΧΥΤΑ της Μαυροράχης, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα με την καθαριότητα στην πόλη.

«Υπάρχει μια δυσχέρεια στην αποκομιδή των απορριμμάτων λόγω του κυκλοφοριακού φόρτου και των αγροτικών μηχανημάτων στο Δερβένι. Ομως, μέχρι σήμερα, οι κάδοι αδειάζουν κανονικά, αν και με καθυστέρηση τα απορριμματοφόρα φτάνουν στη Μαυροράχη» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Θανάσης Παππάς.

Την κατανόηση των δημοτών για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, εξαιτίας των αγροτικών κινητοποιήσεων, ζητά με ανακοίνωση του και ο δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου, Πέτρος Σούλας, κάνοντας έκκληση στους πολίτες να κατεβάζουν όσο το δυνατόν λιγότερα απορρίμματα στους κάδους.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.