Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Χωρίς δάσκαλο σχολείο στην Ορεστιάδα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν υπάρχουν πιστώσεις για την πρόσληψη αναπληρωτών.

Ανάστατοι είναι οι γονείς της Β' τάξης του 2ου δημοτικού σχολείου Ορεστιάδας καθώς από την έναρξη των μαθημάτων του 2016 δεν υπάρχει δάσκαλος στην τάξη.

Η δασκάλα της τάξης συγκεκριμένα πήρε απόσπαση για το εξωτερικό και η θέση της δεν έχει καλυφθεί ακόμα με αποτέλεσμα οι μαθητές να έχουν μείνει «ξεκρέμαστοι».

Η διευθύντρια της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Έβρου κ. Κεχαγιά, είναι ενήμερη από τις 23 Δεκεμβρίου 2015 για το θέμα, παρόλα αυτά η θέση παραμένει κενή και οι 16 μαθητές του τμήματος Β2 να παραμένουν στον «αέρα».

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και ο διευθυντής του 2ου Δημοτικού επικοινώνησαν άμεσα με την κ. Κεχαγιά και η απάντηση που έλαβαν είναι πως έχει γίνει αίτηση στο υπουργείο Παιδείας για να αναπληρωθεί το κενό στο συγκεκριμένο τμήμα, αλλά το υπουργείο απάντησε πως δεν υπάρχουν πιστώσεις για την πρόσληψη αναπληρωτών και αναμένονται εξελίξεις έως τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής του σχολείου κ. Νικολαΐδης κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε οι μαθητές να έχουν πάντα δάσκαλο μέσα στην τάξη χωρίς να κάνουν κενά και να μην μένουν πίσω στα μαθήματα αναφέρει το e-evros.gr.

Oι γονείς είναι αποφασισμένοι εάν δεν λυθεί άμεσα το θέμα να δημοσιοποιήσουν και πανελληνίως το θέμα και να κατέβουν στην Αλεξανδρούπολη, στην προϊσταμένη πρωτοβάθμιας Έβρου ώστε να έχουν συνάντηση μαζί της με την παρουσία των ΜΜΕ.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.