Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Νεκροψία μόνο όταν ξεπαγώσει το πτώμα από την Καλλιθέα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από τις λογαριασμό του θύματος λείπουν χρήματα - Στο επίκεντρο η 45χρονη σύντροφος και ο 27χρονος γιος της.

Να ξεπαγώσει το πτώμα του 65χρονου συνταξιούχου ναυτικού, που βρέθηκε, την περασμένη Τρίτη, σε καταψύκτη διαμερίσματος στην οδό Ευαγγελιστρίας, στην Καλλιθέα, περιμένουν στην αστυνομία, προκειμένου να γίνει η νεκροψία - νεκροτομή από την ιατροδικαστή, που θα ρίξει φως στην πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Το θύμα βρέθηκε σε εμβρυακή στάση μέσα στον καταψύκτη, δεμένο χειροπόδαρα και φιμωμένο με μονωτική ταινία, ενώ οι δράστες το είχαν καλύψει με σεντόνι. Παράλληλα, υπήρχαν κηλίδες αίματος στο σημείο. Η ιατροδικαστής εκτιμά ότι το πτώμα βρισκόταν στον καταψύκτη εδώ και έναν χρόνο, περίπου.

Παράλληλα, η αστυνομία επικεντρώνει τις έρευνές της πλέον όχι μόνο στην 45χρονη Βουλγάρα, με την οποία συζούσε ο άτυχος άνδρας και είχαν αποκτήσει, μάλιστα, ένα παιδί, αλλά και στον 27χρονο γιό της από τον πρώτο γάμο της. Η 45χρονη έφυγε από την Ελλάδα για τη Βουλγαρία μαζί με το ανήλικο παιδί της, λίγες ημέρες πριν να δηλωθεί η εξαφάνιση του 65χρονου, από συγγενικό του πρόσωπο. Το ίδιο πρόσωπο είπε στην αστυνομία ότι λείπει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τις καταθέσεις που είχε το θύμα σε τράπεζα.

Η αστυνομία, που εκτιμά ότι η 45χρονη και ο 27χρονος γιος της βρίσκονται στη Βουλγαρία, έχει ενημερώσει σχετικά την Ιντερπόλ.

Υπενθυμίζεται, ότι το πτώμα του άτυχου άνδρα είδε, προχθές το μεσημέρι, δικαστικός επιμελητής, όταν πήγε να παραδώσει ένα ένταλμα κατάσχεσης στη Βουλγάρα, που είχε δηλώσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα ως τόπο κατοικίας της. Ο δικαστικός επιμελητής, που βρήκε την πόρτα ανοιχτή, μπήκε στο διαμέρισμα, όπου ανακάλυψε το μακάβριο εύρημα και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.