Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Ιαπωνική εταιρεία φτιάχνει κούκλες του σεξ με τη μορφή παιδιών!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο ιδιοκτήτης λέει πως έτσι προστατεύει τα παιδιά από σεξουαλικές επιθέσεις.

Ιαπωνική εταιρεία κατασκευάζει κούκλες του σεξ που θυμίζουν παιδιά, υποστηρίζοντας πως αποτρέπει τους παιδόφιλους από το να προσεγγίσουν πραγματικά παιδιά.

Εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία ο Shin Takagi έχει στείλει σε πελάτες της σε όλο τον κόσμο ανατομικά ώριμες κούκλες που μοιάζουν με παιδιά έως και πέντε ετών!

Σε συνέντευξή του ο άνδρας περιγράφει πώς έστησε την ιαπωνική εταιρεία Trottla λόγω της δικής του έλξης προς τα παιδιά και την πεποίθησή του πως θα πρέπει να προστατεύονται.

«Πρέπει να δεχθούμε πως δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αλλάξουμε τα φετίχ κάποιου», τονίζει ο Takagi. «Βοηθάω τους ανθρώπους να εκφράσουν τις επιθυμίες τους, νόμιμα και ηθικά. Δεν αξίζει να ζεις αν πρέπει να ζεις με καταπιεσμένες επιθυμίες».

Όπως σημειώνει η βρετανική εφημερίδα Independent, υπάρχουν «θεραπείες» για την παιδοφιλία, όπως η γνωσιακή- συμπεριφορική θεραπεία και ο χημικός ευνουχισμός, μαζί με άλλες παρεμβάσεις που έχουν στόχο να πιέσουν τέτοιες τάσεις.

Ωστόσο, μετά- ανάλυση από τη Mayo Clinic διαπίστωσε πως οι χειρισμοί αυτοί «δεν αλλάζουν τον βασικό σεξουαλικό προσανατολισμό του παιδόφιλου προς τα παιδιά».

Ο Takagi πιστεύει πως οι κούκλες που φτιάχνει- και στέλνει κυρίως σε «άνδρες που ζουν μόνοι»- σώζουν τα παιδιά από ενδεχόμενη σεξουαλική κακοποίηση. «Συχνά λαμβάνω επιστολές από αγοραστές. Μου γράφουν: χάρη στις κούκλες σου, συγκρατούμαι από το να διαπράξω ένα έγκλημα. Έχω τέτοιες δηλώσεις από γιατρούς, δασκάλους, ακόμα και celebrities», αναφέρει.

Σύμφωνα με τον Michael Seto, ψυχολόγο και σεξολόγο του Πανεπιστημίου του Τορόντο, υπάρχουν δύο διαφορετικοί «τύπο» παιδόφιλων. «Για ορισμένους παιδόφιλους, η πρόσβαση σε τεχνητή παιδική πορνογραφία ή παιδικές κούκλες του σεξ μπορεί να είναι ασφαλής διέξοδος για τις σεξουαλικές ορέξεις τους, μειώνοντας την πιθανότητα να αναζητήσουν παιδική πορνογραφία ή σεξ με πραγματικά παιδιά. Για άλλους, αυτά τα υποκατάστατα είναι πιθανό μόνο να επιδεινώσουν την αίσθηση ματαίωσης που τους διακατέχει».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.