Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Όλες οι εξελίξεις για την δολοφονία της 37χρονης μητέρας στην Κοζάνη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κανένα στοιχείο για εμπλοκή του πεθερού της 37χρονης στη δολοφονία


Καμία εμπλοκή του πατέρα του 40χρονου δράστη στη δολοφονία της 37χρονης Ανθής Λινάρδου δεν φαίνεται να προκύπτει από τα μέχρι σήμερα στοιχεία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Ο πεθερός της άτυχης κοπέλας κρατείται από χθες το βράδυ στο Α.Τ. Κοζάνης με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, καθώς στην οικία του βρέθηκαν δυο κυνηγετικά οπλα, τα οποία και εξετάζονται.

Παράλληλα, υπάρχει και ο φόβος πιθανής βεντέτας, από συγγενείς της 37χρονης, με δεδομένες τις κάκιστες σχέσεις των δυο οικογενειών.

Να σημειωθεί πως στην οικία της οικογένειας (στην οποία διαμένουν άπαντες) βρέθηκε και επίσης εξετάζεται και ένα τσεκούρι, πιθανόν λόγω αγροτικών εργασιών.

--------

"Όταν βρήκαμε νεκρή την γυναίκα του ομολόγησε"


Το χρονικό της τραγικής υπόθεσης με την 37χρονη Ανθή παρουσίασε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, ταξίαρχος Δημοσθένης Χρήστου στη συνέντευξη Τύπου στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης.

Όπως είπε από την αρχή υπήρχαν υποψίες για το κοντινό της περιβάλλον, όμως η μαρτυρία ενός πλανόδιου ότι την είδε με μια σακούλα τρόφιμα άλλαξε την πορεία των ερευνών.

Όπως είπε, η αστυνομία άρχισε να παρακολουθεί διακριτικά τον σύζυγο.

«Τον φέραμε στην Ασφάλεια και έπεσε σε αντιφάσεις. Καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ψάξαμε τα χωράφια και είδαμε ότι είχε οργώσει ένα χωράφι. Δεν υπήρχε λόγος να το φρεζάρει αυτή την εποχή το χωράφι. Με το που βρέθηκε το πτώμα μας είπε: «Παιδιά εγώ την στραγγάλισα και ας φάω ισόβια". Μπορεί να μην γλίτωσε η κοπέλα, αλλά για τη μνήμη της και για την κοινωνία βρήκαμε ποιος το έκανε».

Ο Ταξίαρχος είπε ότι το Σάββατο λογομάχησαν και ο 40χρονος σύζυγος την έπνιξε, καθώς η ίδια ήθελε να πάρει τα παιδιά και να φύγει. Μάλιστα είπε ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν συνεργοί στην υπόθεση, ενώ το θύμα είχε αμυχές στο πρόσωπο και σημάδια ότι έφερε αντίσταση.





--------

Κάταγμα στο κρανίο της 37χρονης έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση


Τις δύσκολες, δραματικές ώρες που πέρασε η μητέρα τριών μικρών παιδιών, Ανθή, στα χέρια του συζύγου της, πριν αυτός την πνίξει και τη θάψει στο χωράφι του, αποκαλύπτει η νεκροψία - νεκροτομή.

Σύμφωνα με το Kozanimedia ο θάνατος της 37χρονης Ανθής, από το Βελβεντό, οφείλεται σε πνιγμονή, σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροψίας νεκροτομής.

Εντοπίστηκε και κάταγμα στο κρανίο,πιθανότατα λόγω χτυπήματος από τον σύζυγό της και δράστη της δολοφονίας. Επίσης εντοπίστηκαν και εκχυμώσεις κοντά στα μάτια της 37χρονης, επίσης πιθανότατα λόγω χτυπημάτων.

Σημειώνεται ότι ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, ταξίαρχος Δημοσθένης Χρήστου, κατά την παρουσίαση που έκανε, ανέφερε ότι ο σύζυγος, που ομολόγησε, την έπνιξε με τα χέρια του μετά από έντονο καβγά.

--------

Η στιγμή της εξόδου του φονιά από το δικαστήριο


Δείτε την αποχώρηση του συζυγοκτόνου από τα δικαστήρια της Κοζάνης. Ο 40χρονος, που δολοφόνησε με φρικτό τρόπο την 37χρονη σύζυγο του, μεταφέρεται με όχημα της αστυνομίας το οποίο συνοδεύουν άλλα δύο αυτοκίνητα.



--------

Αυτές είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο συζυγοκτόνος


Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 40χρονος δράστης του φρικτού εγκλήματος του Βελβεντού Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, περιύβριση μνήμης νεκρού και παράνομη οπλοκατοχή, καθώς στο αυτοκίνητο του συζυγοκτόνου βρέθηκε ένα τσεκούρι.

Η υπεράσπιση του 40χρονου ζήτησε 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθεί το Σάββατο στον Ανακριτή.





--------

Αφέθηκε ελεύθερος ο πεθερός της 37χρονης


Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου, ο πεθερός της 37χρονης, ο οποίος είχε συλληφθεί, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του δύο παλιές κυνηγετικές καραμπίνες, που δεν είχαν την απαιτούμενη νόμιμη άδεια, αφέθηκε ελεύθερος. «Ορίστηκε δικάσιμος στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης και ήδη αφέθηκε ελεύθερος», τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 40χρονου.



--------

Τι αποκαλύπτουν οι χειριστές εκσκαφέων για τον συζυγοκτόνο


Οι χειριστές εκσκαφέων από τους οποίους ζήτησε ο συζυγοκτόνος να μετακινήσουν τις πέτρες από το χωράφι που βρέθηκε το πτώμα της Ανθής, μίλησαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε.

Ο ένας χειριστής ανέφερε ότι ο δράστης του είπε την περασμένη άνοιξη να μετακινήσει τις πέτρες από το χωράφι του αλλά τελικά δεν πήγε.

Ο δεύτερος χειριστής τόνισε ότι πριν από δύο μήνες περίπου του το ζήτησε γιατί τον εμπόδιζαν.

Δείτε το βίντεο απο το Ε



--------

Το συγκλονιστικό μήνυμα φίλης της 37χρονης στο Facebook

Από την στιγμή που βρέθηκε η σορός της 37χρονης σε χωράφι του συζυγοκτόνου, ο τοίχος της στο Facebook έχει γεμίσει από δεκάδες συγκινητικά μηνύματα ανθρώπων που τη γνώριζαν. Ένα που ξεχωρίζει είναι αυτό μιας φίλης της, η οποία ανέβασε το τραγούδι «Για πού το ‘βαλες καρδιά μου» του Ορφέα Περίδη με το ακόλουθο σχόλιο:



--------

Τι γράφει στο Facebook o ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της 37χρονης


Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της 37χρονης, Αναστάσιος Θεοδωρίδης, αναφέρεται στην αίτια του θανάτου της Ανθής Λινάρδου.



--------

Προμελετημένο το έγκλημα ισχυρίζεται η δικηγόρος της οικογένειας της 37χρονης


«Είμαστε βέβαιοι για το ότι πρόκειται για ένα σκηνοθετημένο έγκλημα» δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας της 37χρονης Ανθής.

«Η ζωή τους μαζί ήταν δύσκολη. Η Ανθή εδώ και καιρό έλεγε ότι θέλει να χωρίσει. Ο άνδρας της το γνώριζε, ήξερε ότι θα έφευγε η Ανθή, δεν ήταν κάτι που έμαθε την ημέρα εκείνη. Είχε όλο το χρόνο να το σκηνοθετήσει» πρόσθεσε η δικηγόρος.

Δείτε το βίντεο του ALPHA



--------

Το ξέσπασμα της μητέρα της 37χρονης - "Είναι τέρας" λέει για τον συζυγοκτόνο


Σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε η μητέρα της 37χρονης Ανθής, που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του άνδρα της, εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, πως ο γαμπρός της «ήταν προκλητικός και επιθετικός» και πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο.

Επίσης, η μητέρα του θύματος αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η κόρη της, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: " Tην είχε χτυπήσει πίσω στο κεφάλι, δυνατό χτύπημα, μάλλον έπεσε αναίσθητη και μετά την έπνιξε ή στο στρώμα ή σε μαξιλάρι".

Ερωτώμενη αν έχει μιλήσει στον συζυγοκτόνο μετά την εξομολόγηση της απεχθούς του πράξης, η γυναίκα απάντησε αρνητικά. «Τι να πω στο τέρας; Το τέρας να δω;» είπε εξοργισμένη.

Όσον αφορά στα εγγόνια της, η γυναίκα ανέφερε πως βρίσκονται σε διαβουλεύσεις με το δικηγόρο της οικογένειας προκειμένου να διεκδικήσει η ίδια την επιμέλειά τους.

Δείτε εδώ όσα αποκάλυψε η μητέρα του θύματος:




Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.