Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Tα δώρα που ζητούσαν οι σημερινές μαμάδες από τον Άγιο Βασίλη!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ετοιμαστείτε να νιώσετε νοσταλγία! Έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα παιχνίδια που κάθε κορίτσι της δεκαετίας του ’80 ήλπιζε να βρει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο (και ελπίζουμε πώς τα έβρισκε!). Καλή διασκέδαση!

Μικρό μου Πόνυ



Baby pony το οποίο στο κουτί του συνοδευόταν είτε από καροτσάκι, είτε από τα επιπλάκια που βλέπετε στη φωτογραφία. Στο λαιμό τους είχαν πάντα ενα κολιεδάκι. Από την El Greco.

Ο Ευχούλης



Τους έβλεπες παντού. Στη τηλεόραση, στα περίπτερα, στο σχολείο, στα μολύβια επάνω, στους καθρέφτες των αυτοκινήτων να κρέμονται, πάνω στις οθόνες των υπολογιστών, παντού.

Η μεγάλη επιτυχία των Ευχούληδων ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’60 όταν κυκλοφόρησαν στην Αμερική και κράτησε μέχρι τη δεκαετία του 90, έχοντας κάνει μια πορεία 40 χρόνων! Η τεράστια επιτυχία τους στην Αμερική τους έκανε να αναμετρήθούν πολλές φορές με την Barbie και για αρκετό καιρό ήταν το νούμερο 2 στις πωλήσεις.
Παταπούφα



Αγαπημένη κούκλα των μαμάδων με τα κόκκινα φουντωτά μαλλάκια και το γλυκό με φακίδες προσωπάκι!

Στρουμφοτσουλήθρες



Κάθε παιδί εκείνη την εποχή εάν δεν το είχε, σίγουρα το είχε θαυμάσει, και καθόταν με τις ώρες να κοιτάζει τα στρουμφάκια να ανεβοκατεβαίνουν τις σκάλες. Στο εξώφυλλο ο Κώστας Βουτσάς καθώς διαφήμιζε το παιχνίδι!

Ο Φωτεινούλης



Ο Φωτεινούλης- αγκαλίτσας που φώτιζε όταν τον έπαιρνες αγκαλιά!

Bibi - bo



Η bibi-bo ήταν η αγαπημένη κούκλα όλως των κοριτσιών. Κυκλοφόρησε στις αρχές της δεκαετίας του 80 και σταμάτησε στις αρχές της δεκαετίας του 90. Αγαπήθηκε όσο καμία άλλη κούκλα. Ήταν λίγο πολύ η εθνική μας κούκλα!

Polly Pocket



Tα polly pocket εμφανίστηκαν στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Ουσιαστικά επρόκειτο για μικρά βαλιτσάκια γεμάτα λεπτομέρειες για να ντύνεις με αυτές εξίσου μικρά ανθρωπάκια. Άλλο ένα ιστορικό παιχνίδι της El Grecο.


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.