Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Αγιοβασίληδες θα γεμίσει αύριο η παραλία της Θεσσαλονίκης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όλα έτοιμα για το 2ο Santa Run.

Κόκκινους σκούφους θα γεμίσει, στις 6 το απόγευμα της Κυριακής, η παραλία της Θεσσαλονίκης, χάρη στο 2ο Santa Run, μια διοργάνωση εθελοντισμού και προσφοράς που έχει σκοπό να χαρίσει χαμόγελα σε παιδιά, οικογένειες και ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, πάνω από δυόμισι χιλιάδες άνθρωποι, κάθε ηλικίας, θα συμμετέχουν σε μια διαδρομή που δεν είναι μαραθώνιος, ούτε ημιμαραθώνιος αλλά μια βόλτα με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ενδιάμεσο σταθμό τις ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.

«Μετά από προετοιμασία δύο μηνών περιμένουμε 2.500 συμμετέχοντες σε μια χριστουγεννιάτικη διαδρομή, μετά από την οποία θα πραγματοποιηθεί συναυλία στο χώρο γύρω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ θα μοιραστούν δωρεάν νερά, burger, μπύρες και λουκουμάδες στους συμμετέχοντες του Santa Run» τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο φοιτητής Μανώλης Βρυωνάκης, που ανέλαβε και τη σχετική πρωτοβουλία.

Ο ίδιος επισήμανε ότι στη διοργάνωση συμμετέχουν πάνω από εκατό εθελοντές που προέρχονται από το χώρο των πανεπιστημίων της πόλης και γνωστοποίησε ότι τα έσοδα θα διατεθούν ισόποσα στο «Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης», που στηρίζει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού, το «Χαμόγελο του Παιδιού», που έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών, το Ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα», που προσφέρει παιδική προστασία για κορίτσια και το κοινωνικό παντοπωλείο «Μαζί», που στηρίζει οικογένειες με ελλείψεις σε βασικές ανάγκες.

Οι τιμές συμμετοχής στην εκδήλωση είναι 7 ευρώ για μεμονωμένη συμμετοχή, 8 ευρώ για έναν γονέα με παιδί μέχρι 13 ετών, 15 ευρώ για μια τετραμελή οικογένεια και 5 ευρώ για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Στον εορταστικό τόνο που δίνει το Santa Run στην πόλη της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε από την πλευρά της ΔΕΘ - Helexpo AE, ο Κυριάκος Τσαντεκίδης, τονίζοντας ότι η διοργάνωση ομορφαίνει την ατμόσφαιρα στην πόλη ενώ ξεχωρίζουν όσοι είναι ντυμένοι με το αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι ως σήμα κατατεθέν του θεσμού. Η ΔΕΘ έχει προσφέρει μέρος των εγκαταστάσεών της για την γραμματειακή υποστήριξη και την αποθήκευση του απαραίτητου υλικού ενώ δίπλα στον πύργο του ΟΤΕ εντός της ΔΕΘ γίνεται η προπώληση του πακέτου συμμετοχής στην εκδήλωση. Δυνατότητα συμμετοχής θα έχει ο κάθε ενδιαφερόμενος ακόμη και λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, από το χώρο της οποίας μπορεί να προμηθευτεί το σχετικό πακέτο με τον χαρακτηριστικό σκούφο και τον προσωπικό του αριθμό.

Σημειώνεται ότι πέρσι, πρώτη χρονιά διοργάνωσης του Santa Run, ο αριθμός των συμμετοχών έφτασε τις πεντακόσιες, μετά από μόλις 20 μέρες προετοιμασίας και με μεγάλη συμμετοχή οικογενειών και παιδιών.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.