Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

8 χρήσεις της πούδρας που δεν φαντάζεστε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μπορεί το μωρό σας να μεγάλωσε και να κοντεύει να πάει πανεπιστήμιο, αλλά η πούδρα για μωρά δεν πρέπει ποτέ να λείψει από το σπίτι σας. Δείτε πόσα προβλήματα λύνει.

Ρίξτε πούδρα στο κρεβάτι Βάλτε πούδρα ανάμεσα στα σεντόνια σας το καλοκαίρι, ώστε να απορροφηθεί ο ιδρώτας που βγάζετε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ξεμπλέξτε τα κοσμήματά σας
Αν έχετε πολλές αλυσίδες και κοσμήματα που έχουν μπλεχτεί μεταξύ τους, ρίξτε λίγη πούδρα και στη συνέχεια τραβήξτε με μία καρφίτσα τους κόμπους που έχουν σχηματιστεί στα κοσμήματά σας.

Ρίξτε πούδρα σε λαδιές
Η πούδρα απορροφά τις λιπαρές ουσίες. Όταν λοιπόν πέσει λάδι επάνω σας, και πριν πλύνετε το ρούχο, ρίξτε πρώτα λίγη πούδρα για να τραβήξει τη λαδιά.

Διατηρήστε τα παλιά έπιπλα μυρωδάτα
Τα παλιά έπιπλα συνήθως βγάζουν μία μυρωδιά υγρασίας και μούχλας. Για να την αποφύγετε, βάλτε λίγη πούδρα στον πάτο των συρταριών της ντουλάπας σας και από πάνω τοποθετήστε χαρτί ή ύφασμα για να μην λερώσετε τα ρούχα σας.

Διώξτε το λάδι από τα μαλλιά
Αν τα μαλλιά σας είναι πολύ λιπαρά τότε βάλτε λίγη πούδρα στα χέρια σας και τρίψτε με αυτήν το κεφάλι σας για λίγα λεπτά.

Εμποδίστε τα μυρμήγκια
Αν θέλετε να εμποδίσετε τα μυρμήγκια να εισβάλλουν στο σπίτι σας, βάλτε πούδρα σε όλες τις πόρτες.

Βάλτε πούδρα στα γάντια που πλένετε πιάτα
Αν θέλετε να διατηρείτε τα γάντια σας φρέσκα για πιο πολύ καιρό, τότε βάλτε πούδρα στο εσωτερικό και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.

Μειώστε τον θόρυβο του ξύλινου πατώματος
Αν έχετε βαρεθεί να ακούτε το τρίξιμο σε κάποια σημεία του ξύλινου πατώματός σας, βάλτε λίγη πούδρα στα κενά και θα δείτε πως ο θόρυβος θα μειωθεί αισθητά.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.