Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Οι «δίδυμες» που δεν έχουν καμία συγγένεια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν τις ξεχωρίζουν ούτε οι φίλοι τους.

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, αλλά δεν είναι δίδυμες, ούτε καν συγγενείς! Η 17χρονη Sara Nordstrom από τη Σουηδία συναντήθηκε με την 21χρονη «δίδυμη» της, Shannon Lonergan, από την Ιρλανδία οι οποίες γνωρίστηκαν μέσω μιας ιστοσελίδας η οποία φέρνει κοντά ανθρώπους που μοιάζουν πάρα πολύ ενώ δεν έχουν καμία σχέση.

Οι δύο κοπέλες δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από λίγες μέρες στο Δουβλίνο. Η Sara και η Shannon προκάλεσαν θύελλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν ανέβασαν εικόνες του εαυτού τους στο TwinStrangers.com, μια ιστοσελίδα η οποία καλεί τα μέλη να ανεβάσουν μια φωτογραφία τους και στη συνέχεια αναζητά τους σωσίες τους. Ακόμη και οι φίλοι τους μπερδεύουν τις φωτογραφίες τους και δεν μπορούν να τις ξεχωρίσουν.



Η Shannon, που σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων δήλωσε: «Το πιο τρομακτικό πράγμα ήταν πως η μύτη, το στόμα, τα χείλη και τα μάτια μας ήταν τόσο απίστευτα ίδια. Στη αρχή τρόμαξα λίγο. Όσο περισσότερο χρόνο περνούσα με τη Sara παρατηρούσα πως οι εκφράσεις και ο τρόπος που κινούμασταν ήταν ακριβώς ίδιος. Οι προσωπικότητες μας είναι λίγο διαφορετικές, καθώς η Sara ήταν λίγο πιο ντροπαλή, αλλά μόλις γνωριστήκαμε καλύτερα ήταν σαν την ήξερα και να με ήξερε χρόνια!»

Πολλά άτομα που είδαν τις φωτογραφίες θεωρούσαν ότι επρόκειτο για το ίδιο άτομο κι όχι για δύο διαφορετικές κοπέλες και μάλιστα άγνωστες! Εκπρόσωπος της ιστοσελίδας που έφερε τις δύο άγνωστες κοπέλες κοντά, δήλωσε ότι σίγουρα αυτές οι γιορτές θα είναι διαφορετικές και για τις δύο που η μία σωσίας είναι της άλλης! «Γνωρίστηκαν στην ιστοσελίδα μας και αποφασίσαμε να κανονίσουμε ένα ραντεβού στο Δουβλίνο για να γνωριστούν. Έτσι και έγινε!», δήλωσε ο εκπρόσωπος.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.