Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Επιβάτης κατέγραψε αεροπορική συντριβή μέσα από το μικρό αεροσκάφος που έπεφτε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με ελαφρά τραύματα τη γλίτωσαν οι έξι επιβαίνοντες - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Η είδηση της συντριβής αεροπλάνου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, προκαλεί ούτως ή άλλως φόβο. Πώς είναι όμως να βιώνεις αυτή την κατάσταση από πρώτο χέρι, να είσαι δηλαδή μέσα στο αεροσκάφος;

Αυτό αποτυπώνεται στο παρακάτω βίντεο από ατύχημα που είχε συμβεί το 2014, όταν μικρό αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν έξι φίλοι συνετρίβη ύστερα από μηχανική βλάβη στο Σάσσεξ.

Ο επιβάτης Kurt Steinbruch ανέβασε το βίντεο για τον ένα χρόνο από τότε που συνέβη το ατύχημα, κατά το οποίο το αεροσκάφος προσέκρουσε στο έδαφος και αναποδογύρισε μέσα σε ένα λασπωμένο χωράφι.

Ο Steinbruch και οι πέντε φίλοι του, όλοι με εμπειρία στην ελεύθερη πτώση, αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα λίγο μετά την απογείωση του Cessna 210.

Αρχικά η ομάδα επιχείρησε αναγκαστική προσγείωση ύστερα από μηχανικά προβλήματα που προέκυψαν.

Ο Steinbruch, κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν με την GoPro κάμερά του.

Ανεβάζοντας το βίντεο στο Facebook, έγραψε: «Πριν από ένα χρόνο οι φίλοι μου κι εγώ επιβιώσαμε από τη συντριβή του αεροπλάνου μας. Αυτό που πολλοί δεν ξέρετε είναι πως είχαν την κάμερα GoPro σε λειτουργεία να καταγράφει όλα όσα συνέβαιναν μέσα στο αεροσκάφος. Σήμερα δημοσιεύω το βίντεο αυτό για πρώτη φορά. Είμαστε όλοι πολύ τυχεροί που είμαστε ζωντανοί. Ευχαριστούμε το Θεό που το αεροσκάφος δεν πήρε φωτιά αφότου αναποδογύρισε. Όλοι επιζήσαμε με σχετικά ελαφρά τραύματα».














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.