Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

8 σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας δεν θα σταματήσει ποτέ να σας αγαπά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το να βρείτε έναν άντρα που θα σας αγαπά για πάντα με τα ελαττώματα και τα προτερήματά σας, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Όταν λοιπόν τον βρείτε είναι σαν να περπατάτε σε ένα δρόμο άδειο και ξαφνικά να ανακαλύπτετε ένα πολύ όμορφο και φρέσκο λουλούδι - μια γλυκιά έκπληξη δηλαδή. Εδώ είναι τα οχτώ σημάδια που δείχνουν ότι ο άντρας στον οποίο έχετε τόσο μεγάλη αδυναμία, θα σας αγαπά για πάντα.
Σας φροντίζει



Θέλει να είναι σίγουρος ότι είστε ευτυχισμένη μέρα με τη μέρα. Ακούει τις τρελές ιστορίες από την δουλειά που του εξιστορείτε, σας κάνει μασάζ στον αυχένα όταν πονάτε, μαγειρεύει τις νύχτες που αισθάνεστε υπνηλία εξαιτίας της κούρασης. Το να σας φροντίζει και να σας προσέχει είναι μία από τις προτεραιότητες του και αν κάνει όλα τα παραπάνω, τότε κάνει πραγματικά κάνει πολύ καλή δουλειά!

Δεν θεωρεί το σεξ πρωταρχικό παράγοντα για μια επιτυχημένη σχέση



Σίγουρα απολαμβάνει το σεξ μαζί σας, αλλά δεν είναι αυτός ο κύριος λόγος για τον οποίο είναι μαζί σας. Στην πραγματικότητα θέλει απλά να είστε στο πλευρό του, να περνάτε πολύ χρόνο μαζί, να συζητάτε πολύ, να κάνετε ταξίδια. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές.

Συζητάει πρώτα μαζί σας προτού πάρει μια πολύ σοβαρή απόφαση



Δεν δέχεται μια καινούργια θέση εργασίας, αν πρώτα δεν το συζητήσει μαζί σας. Ή ίσως σκέφτεται να αγοράσει ένα διαμέρισμα σε μια άλλη περιοχή αλλά ξέρει πώς αυτό θα έχει σημαντικό αντίκτυπο για τη σχέση σας και θα διπλασιάσει τον χρόνο μετακίνησής σας για τη δουλειά. Προτού πάρετε μεγάλες αποφάσεις, το συζητάτε και τις παίρνετε από κοινού και φυσικά πολύ καλά κάνετε.

Σας λέει πράγματα που δεν έχει εκμυστηρευτεί ποτέ σε κανέναν άλλον



Αργά τη νύχτα – όλοι ξέρουμε πώς είναι prime time ζώνη για τις πιο ουσιαστικές συνομιλίες της ζωής μας - σας λέει πράγματα που ποτέ δεν έχει πει σε κανέναν άλλον. . . όχι ακόμη και στον κολλητό του!

Δεν φλερτάρει με άλλες γυναίκες



Αν έχει μάτια μόνο για εσάς τότε πραγματικά είστε πολύ τυχερή! Και δεν χρειάζεται να ψάχνετε το κινητό του ή να κατασκοπεύετε το Facebook του, απλά το ξέρετε. Αυτό ονομάζεται γυναικείο ένστικτο …ξέρετε εσείς!

Συζητάει για το μέλλον



Ακόμα κι αν δεν είστε αρραβωνιασμένοι αλλά μένετε μαζί, δεν φοβάται να συζητάει για το κοινό σας μέλλον. Μπορεί κανείς να μην ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά όταν ένας άντρας δεν διστάζει να κάνει σχέδια για το δικό του μέλλον και της καλής του, σημαίνει πώς ξέρει τι θέλει και πώς αυτό που θέλει προφανώς το έχει και σε καμιά περίπτωση δεν θέλει να το χάσει.

Θέλει να τον συνοδεύετε παντού!



Σας «κουβαλάει» παντού μαζί του όχι γιατί σας "διαφημίζει" αλλά γιατί είναι περήφανος για το κορίτσι του και θέλει να το γνωρίσουν όλοι: η μαμά του, οι φίλοι του, ο ξάδερφός του, όλος ο κόσμος!

Η αγάπη του σας κάνει να αισθάνεστε ξεχωριστή και ιδιαίτερη



Σας αντιμετωπίζει ακριβώς σαν μια πριγκίπισσα και θέλει να είναι ο πρίγκιπας σας! Σίγουρα όλες οι σχέσεις έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους αλλά ως επί το πλείστον, έχετε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας όταν είστε μαζί του. Προφανώς επειδή είναι ο ένας και ο μοναδικός.


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.