Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Το Flow film festival στην Αθήνα το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κινηματογραφικές προβολές με θεματολογία snowboard, surf, skate και ski.

Ένα ξεχωριστό event διοργανώνει το snowboard.gr τα τελευταία χρόνια λίγο πριν την έναρξη της χειμερινής περιόδου. Ο λόγος για ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ με προβολές διεθνών παραγωγών υψηλής ποιότητας με θεματολογία snowboard / surf / skate / ski οι οποίες συνοδεύονται από happenings και μουσική.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε το 2010 στον κινηματογράφο «Mikrokosmos» και έφτασε το 2013 & 2014 στα Ster cinemas σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα με sold out σε προβολές.

Φέτος ο νέος χώρος που θα φιλοξενήσει την διοργάνωση είναι τα Village cinemas σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο! Μάλιστα, για πρώτη φορά, εκτός από την καθιερωμένη πρεμιέρα της ξένης ταινίας Balance, παρουσιάζεται και η ελληνική παραγωγή του Θέμη Λαμπρίδη.

Το «Τhe Thing About Greece» έχει ήδη γίνει viral στους Έλληνες snowboarders & skiers, μέσα από μια σειρά web episodes & trailers που κυκλοφόρησαν την σεζόν που μας πέρασε.

Το Flow film festival ξεκινάει στην Αθήνα το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις των Village cinemas στο Ρέντη, ενώ την επόμενη ημέρα Κυριακή 6 Δεκεμβρίου ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη. Στον Βόλο το φεστιβάλ θα ανοίξει τις πόρτες του στις 11 Δεκέμβρη.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.