Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Τσάρλι Σιν: Ναι, έχω AIDS

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Είμαι εδώ για να ομολογήσω ότι είμαι στην πραγματικότητα θετικός στον ιό HIV».

Επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει AIDS ο γνωστός ηθοποιός Τσάρλι Σιν.

Το αστέρι του Two and a Half Men εμφανίστηκε στο NBC και αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί πριν από τέσσερα χρόνια ως θετικός στον ιό.

Αποκάλυψε ότι είναι φορείς του ιού HIV και είπε ότι σήμερα νιώθει ότι απελευθερώθηκε από τη φυλακή του. «Είναι ένα σημείο καμπής στη ζωή ενός ατόμου» ανέφερε.

ΤΣΑΡΛΙ ΣΙΝ

«Είμαι εδώ για να ομολογήσω ότι είμαι στην πραγματικότητα θετικός στον ιό HIV», ανέφερε.

Σημειώνεται ότι οι φήμες υπήρχαν τις τελευταίες μέρες, ενώ από χθες έχει ξεκινήσει ένα μπαράζ δημοσιευμάτων για τον ηθοποιό και τη ζωή του, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τις πόρνες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο ίδιος έχει κλειστεί σπίτι του με πόρνες, ναρκωτικά και απομόνωση.

Κατά πληροφορίες τα τελευταία δύο χρόνια ο αμερικανός ηθοποιός έχει κλειστεί στο σπίτι του και πληρώνει 25.000 - 30.000 δολάρια σε πορνοστάρ - άνδρες και γυναίκες - για να του κάνουν παρέα και να συμμετέχουν σε όργια με σεξ και ναρκωτικά.

Για να αποφύγει ωστόσο να δημοσιευθούν λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής έχει εγκαταστήσει ένα «κέντρο διοίκησης» στο γκαράζ του σπιτιού του από το οποίο ελέγχεται όποιος μπαίνει και όποιος βγαίνει από το κτήριο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι πορνοστάρ που πληρώνονται από τον Sheen υποχρεώνονται να υπογράψουν μια συμφωνία εχεμύθειας ότι δεν θα αποκαλύψουν τίποτα από όσα δουν, κάνουν ή ακούσουν, καθώς και να παραδώσουν το κινητό τους στους άνδρες ασφαλείας.

Το National Enquirer αποκαλύπτει πως ο ηθοποιός προσπαθούσε επί πολλά χρόνια να κρατήσει με κάθε τρόπο κρυφό το γεγονός ότι είχε HIV, την ώρα που πρωταγωνιστούσε σε γνωστές ταινίες και αμερικανικές σειρές και ενώ διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με πολλές γυναίκες.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.