Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Σοκ: "Αναστήθηκε" λίγο πριν από την νεκροτομή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι γιατροί έκαναν λάθος και τον δήλωσαν νεκρό. Λίγα λεπτά όμως πριν ξεκινήσει η νεκροτομή από τον ιατροδικαστή ο 45χρονος Ινδός..."αναστήθηκε".



Σύμφωνα με την dailymail,ο άντρας βρέθηκε αναίσθητος σε μια αποθήκη λεωφορείων στη Βομβάη της Ινδίας, υποφέροντας από μια μόλυνση στο αυτί και υποσιτισμό. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την αστυνομία και ο θάνατός του διαπιστώθηκε από τον γιατρό μετά από έλεγχο του σφυγμού του.

Στο προσωπικό δόθηκε εντολή να μεταφέρουν το "πτώμα" στο νοσοκομείο κατευθείαν, παρότι οι κανόνες του νοσοκομείου αναφέρουν πως τα πτώματα διατηρούνται για δύο ώρες στην μονάδα επειγόντων περιστατικών για την περίπτωση που υπάρχει πιθανότητα ανάνηψης.

Όμως την ώρα που προετοίμαζαν το "πτώμα" για την νεκροτομή, δύο τραυματιοφορείς έκπληκτοι είδαν τον άντρα να αναπνέει και το στομάχι του να κινείται πάνω-κάτω.

Αμέσως έσπευσαν να ενημερώσουν τους γιατρούς. Ο προϊστάμενος που διέταξε τη διενέργεια νεκροτομής κατηγορείται ότι έσκισε τη δήλωση του θανάτου του και ότι έσβησε την καταχώρηση από το βιβλίο συμβάντων μετά την γκάφα του.

Ο διοικητής του νοσοκομείου φέρεται να δήλωσε ότι δεν είναι ασυνήθιστο για τους γιατρούς να μην βρίσκουν παλμό στον ασθενή εάν το σώμα είχε υποστεί σοκ ή τραύμα.

"Επιπλήξαμε τον γιατρό και του είπαμε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ο οργανισμός θα πρέπει να διατηρείται σε θάλαμο επειγόντων περιστατικών για δύο ώρες" είπε.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.