Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΕΣΑμεΑ: Από την κινητοποίηση με την Ομοσπονδία Τυφλών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δελτίο Τύπου 12.10.2015


Αρ. Πρωτ.: 2377

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) στήριξε και συμμετείχε στην κινητοποίηση της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών (ΕΟΤ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών (ΠΣΤ) στο υπουργείο Εργασίας και στο υπουργείο Οικονομικών.

Αντιπροσωπεία αποτελούμε από τον πρόεδρο της ΕΟΤ Νίκο Γιαλλούρη, τον πρόεδρο του ΠΣΤ Ηλία Μαργιόλα και τον πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. Ιωάννη Βαρδακαστάνη, συναντήθηκαν με συνεργάτη του υπουργού Οικονομικών κ. Τσακαλώτο, αφού ο ίδιος βρίσκεται στο Περού, εξέθεσαν τα αιτήματά τους και έκλεισαν συνάντηση για την Τρίτη 13 Οκτωβρίου με τον κ. Δραγασάκη. Αίτημα των μελών της Ομοσπονδίας είναι η προστασία των ασφαλιστικών, προνοιακών και φορολογικών δικαιωμάτων των τυφλών εν όψει της ψήφισης των εφαρμοστικών νόμων του μνημονίου.

Η μεγάλη, παν - αναπηρική, πανελλαδική κινητοποίηση της Ε.Σ.Α.μεΑ., μετά από απόφαση του Γενικού της Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. από την Ομόνοια, με κατεύθυνση το Σύνταγμα και τη Βουλή των Ελλήνων. Θα ακολουθήσει λεπτομερές δελτίο Τύπου για αυτό το συλλαλητήριο.

Φωτογραφίες από την κινητοποίηση http://www.esaea.gr/multimedia/photos/kinitopoiisi-me-tin-omospondia-tyflon
Το δελτίο Τύπου σε μορφή MS Word 2013 (134 KB)


Πηγή: http://www.esamea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.