Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ανακοινώθηκαν οι 385 προσλήψεις στην Παράλληλη Στήριξη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι εκπαιδευτικοί θα παρουσιαστούν έως τις 27 Οκτωβρίου.

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για το σχολικό έτος 2015-2016 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου 385 εκπαιδευτικοί ΕΑΕ των κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ02.50, ΠΕ03.50, ΠΕ04.50 για την παράλληλη στήριξη-συνεκπαίδευση μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στο πλαίσιο υλοποίησης των ανωτέρω Πράξεων.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πρόσληψής τους για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 26 έως και την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015, όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής όπου προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Για τους πίνακες με τα ονόματα των προσλαμβανόμενων πατήστε εδώ.

------------

Οι προσλήψεις ανά ειδικότητα στην παράλληλη στήριξη

Οι περισσότερες αφορούν τους φιλολόγους.

Σήμερα θα ανακοινωθούν οι προσλήψεις στην παράλληλη στήριξη για τη Δευτεροβάθμια. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν περίπου 210 φιλόλογοι, 110 μαθηματικοί, ενώ οι προσλήψεις θα αφορούν και τον κλάδο ΠΕ04.

Στον εν λόγω κλάδο αναμένονται περίπου 50 προσλήψεις φυσικών, 12 χημικών, 4 βιολόγων και 3 γεωλόγων. Το σύστημα δεν έχει «τρέξει» ακόμα τα ονόματα των εκπαιδευτικών που θα προσληφθούν. Αργά το απόγευμα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των προσληφθέντων.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.