Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Βετεράνος στρατιώτης με ακρωτηριασμένα μέλη διδάσκει γιόγκα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φωτογραφίες που αντικατοπτρίζουν τη δύναμη της ψυχής.

Ο Dan Nevins υπήρξε λοχίας του αμερικανικού στρατού, υπηρετώντας τη θητεία του στο Ιράκ. Στις 10 Νοεμβρίου 2014, η ζωή του άλλαξε άρδην όταν τραυματίστηκε σοβαρότατα έπειτα από μια εκκωφαντική έκρηξη στη Fallujah, που εκτίναξε το όχημα στο οποίο επέβαινε πολλά μέτρα στον αέρα, πριν τυλιχτεί στις φλόγες.

Ο συνοδηγός του οχήματος σκοτώθηκε ακαριαία και εκείνος έχασε τα πόδια του. «Τι μπορεί να κάνει κανείς χωρίς πόδια; Αυτή η ερώτηση στριφογυρνούσε διαρκώς στο μυαλό μου», είχε πει σε συνέντευξή του ο νεαρός. «Ήμουν δρομέας και αυτό πλέον θα πάψει να ισχύει. Το τρέξιμο ήταν κάτι που κάναμε μαζί με τη γυναίκα μου, τώρα πώς θα συνεχίσει εκείνη να με αγαπά;», συμπλήρωσε.

Τότε ήταν που μπήκε στη ζωή του η γιόγκα. «Δεν αλλάζεις τον κόσμο για να αλλάξεις τη ζωή σου, αλλάζεις τη ζωή σου για να αλλάξεις τον κόσμο», είχε δηλώσει στο ABC για την απόφασή του να γίνει δάσκαλος της γιόγκα, στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα αφιερωματικά δημοσιεύματα, οι μαθητές του Nevins λένε ότι μετά από μια συνεδρία γιόγκα μαζί του αισθάνονται αρκετά δυνατοί ψυχολογικά.














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.