Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Παραλίγο τραγωδία στα έργα αποκατάστασης των ζημιών στη Σκόπελο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εργάτης «σφηνώθηκε» ανάμεσα σε δυο βαριά μηχανήματα.

Τύχη βουνό είχε ένας 50χρονος Σκοπελίτης εργατοτεχνίτης. όταν κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης των ζημιών στο νησί, που δοκιμάστηκε από τις πρόσφατες πλημμύρες, τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα από εκσκαπτικό μηχάνημα.

Για τη μεταφορά του στον Βόλο επιστρατεύθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ. Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία σύμφωνα με τους γιατρούς του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, που διέγνωσαν κακώσεις στην κοιλιακή χώρα.

Ο 50χρονος εργαζόταν μαζί με τον αδερφό του, ο ένας σε εκσκαφέα και ο άλλος σε φορτηγό, προκειμένου να μεταφέρουν φερτές ύλες και μπάζα από το κατεστραμμένο οδικό δίκτυο του νησιού. Κάποια στιγμή σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 50χρονος «σφηνώθηκε» μεταξύ των δύο μηχανημάτων, γλίτωσε όμως από τα χειρότερα χάρη στην ψυχραιμία του αδερφού του που ακινητοποίησε τα μηχανήματα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ για την αερομεταφορά. Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο Στρατόπεδο Γεωργούλα στην Νέα Ιωνία, απ' όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο 50χρονος με κακώσεις στην κοιλιακή χώρα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.