Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015

Μετανάστρια ονόμασε την κόρη της Άνγκελα Μέρκελ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε μία πρωτότυπη ενέργεια προχώρησε μία 26χρονη γυναίκα από την Γκάνα, η οποία κατοικεί στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Η νεαρή γυναίκα που ζει σε καταφύγιο προσφύγων μαζί με ακόμα 730 πρόσφυγες που αιτούνται άσυλο, πήρε την απόφαση να δώσει στην κόρη που γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου, το όνομα Άνγκελα Μέρκελ Άντε.

Όπως η ίδια μητέρα, αποκάλυψε, ο λόγος που πήρε την απόφαση αυτή, ήταν γιατί συμπαθεί πάρα πολύ την Γερμανίδα Καγκελάριο. «Είναι μία πολύ καλή γυναίκα. Την συμπαθώ πολύ», λέει η 26χρονη για την κυρία Μέρκελ.

Σημειώνεται ότι η Γερμανία ενέκρινε την αίτηση της Άντε για χορήγηση ασύλου νωρίτερα φέτος και της έδωσε άδεια παραμονής διάρκειας τριών ετών.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο η Μέρκελ είχε έρθει αντιμέτωπη με ένα Παλαιστίνιο κορίτσι κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εκπομπής, το οποίο είχε ευγενικά εξηγήσει στη Γερμανίδα καγκελάριο ότι υπήρχε ο κίνδυνος η οικογένειά της να απελαθεί πίσω στον Λίβανο έπειτα από παραμονή 4 ετών στη Γερμανία. Όταν το παιδί άρχισε να κλαίει η Μέρκελ της χτύπησε ελαφρά την πλάτη για συμπαράσταση, ωστόσο της είπε ότι η Γερμανία δεν μπορεί να δέχεται οποιονδήποτε θέλει να μείνει εκεί. Μέχρι σήμερα η οικογένεια δεν έχει απελαθεί.

Δείτε τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.