Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015

Διανομή τροφίμων στο Ηράκλειο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προϊόντα θα διατίθενται σε κατοίκους που έχουν ανάγκη.

Σε νέα διανομή τροφίμων σε δημοτικές κοινότητες του Ηρακλείου προχωράει ο δήμος, συνεχίζοντας τις προσπάθειες για την άμβλυνση των προβλημάτων επιβίωσης που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες και δημότες λόγω της οικονομικής κρίσης.

Σε συνάντηση που είχε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αθηνά Σπανάκη-Κοχιαδάκη, με τους εκπρόσωπους των 6 δημοτικών κοινοτήτων του, συζήτησαν για μια νέα δράση διανομής τροφίμων.

Κατά τη συνάντηση η αντιδήμαρχος ενημέρωσε τους προέδρους των κοινοτήτων για τη σύναψη συνεργασίας-αποδοχής δωρεάς με γνωστή αλυσίδα καταστημάτων σούπερ μάρκετ, που καθημερινά θα διαθέτει προϊόντα συντηρημένα και διατηρημένα με όλους τους κανόνες της υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων στο δήμο Ηρακλείου.

Τα προϊόντα αυτά θα διατίθενται διαμέσου των 6 δημοτικών κοινοτήτων σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου σε κατοίκους των δημοτικών κοινοτήτων που έχουν ανάγκη.

«Πρόκειται για μια άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία η οποία θα βοηθήσει πάρα πολύ όσους έχουν ανάγκη από βασικά είδη τροφίμων», δήλωσε η αντιδήμαρχος και κάλεσε τους πολίτες να ενισχύσουν τις προσπάθειες της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, καθώς όπως ανέφερε το πρόβλημα όσο περνά ο καιρός συνεχώς διογκώνεται.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.