Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Μνημόσυνα για τα 121 θύματα της αεροπορικής τραγωδίας «Ήλιος»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την συντριβή του αεροσκάφους στο Γραμματικό.

Την προσήλωσή του στην αναβάθμιση των επιπέδων ασφαλείας στις αερομεταφορές, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοιες τραγωδίες στο μέλλον, εκφράζει το υπουργείο Μεταφορών της Κύπρου με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από την αεροπορική τραγωδία της «Ηλιος».

Το υπουργείο εκφράζει τη θλίψη του και προσθέτει ότι οι προσπάθειες για αντιμετώπιση όλων των κενών και ελλείψεων, που είχαν παρουσιαστεί στον τομέα ασφάλειας πτήσεων στο παρελθόν, είναι συνεχείς και συστηματικές. Προς την κατεύθυνση αυτή, έχει προωθήσει όλες τις αναγκαίες διαδικασίες για στελέχωση του Τομέα Ασφάλειας Πτήσεων του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας.

Πέραν του μνημοσύνου που τελέστηκε σήμερα στο Γραμματικό Αττικής, μνημόσυνα των 121 θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας τελέστηκαν και στην Κύπρο.

Συγγενείς των θυμάτων, με δηλώσεις τους στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους γιατί οι ποινές που επιβλήθηκαν στους κατηγορουμένους για την τραγωδία, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα, ήταν, όπως ανέφεραν, πολύ μικρές για το μέγεθος του εγκλήματος.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.