Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Σε κρίσιμη κατάσταση τρία παιδιά που βρέθηκαν σε φορτηγό με μετανάστες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Αυστρίας.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται τρία μικρά παιδιά που βρέθηκαν την Παρασκευή από αστυνομικούς στην Αυστρία μέσα σε ένα φορτηγό στο οποίο επέβαιναν 26 πρόσφυγες, μετέδωσε σήμερα το αυστριακό ειδησεογραφικό πρακτορείο APA.

Το φορτηγό, το πίσω μέρος του οποίου ήταν γεμάτο με πρόσφυγες από τη Συρία, το Αφγανιστάν και το Μπαγκλαντές, εντοπίστηκε στην κωμόπολη Ζανκτ Πέτερ αμ Χαρτ, κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία, διευκρίνισε το πρακτορείο που επικαλείται ως πηγή του τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Ο αστυνομικός Νταβίντ Φούρτνερ φέρεται να δήλωσε ότι τα παιδιά ήταν σε κακή κατάσταση αφού λόγω της ζέστης και της αποπνικτικής ατμόσφαιρας μέσα στην καρότσα του φορτηγού είχαν αφυδατωθεί. «Το ιατρικό προσωπικό μας είπε ότι δεν θα άντεχαν για πολύ ακόμη», πρόσθεσε.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 29χρονο οδηγό του φορτηγού ενώ τα παιδιά και οι γονείς τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της γειτονικής πόλης Μπραουνάου.

Μόλις μία ημέρα νωρίτερα η αστυνομία βρήκε 71 πρόσφυγες νεκρούς μέσα σε ένα εγκαταλειμμένο φορτηγό-ψυγείο σε έναν αυτοκινητόδρομο της Αυστρίας κοντά στα σύνορα με την Ουγγαρία.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.