Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Έξι άντρες ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν 13χρονο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κατέγραψαν την επίθεση σε βίντεο και το ανάρτησαν στο διαδίκτυο.
Αποτροπιασμό και ανατριχίλα προκαλεί στο Μπαγκλαντές το βίντεο της άγριας δολοφονίας ενός 13χρονου αγοριού που δέχτηκε επίθεση από μια ομάδα ανδρών οι οποίοι, αφού το έδεσαν σε έναν στύλο, το ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου ενώ κατέγραφαν την πράξη τους με ένα κινητό τηλέφωνο.

Το βίντεο, διάρκειας 28 λεπτών, αναρτήθηκε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης το Σαββατοκύριακο. Σήμερα, εκατοντάδες άνθρωποι σχημάτισαν μια ανθρώπινη αλυσίδα μπροστά από το σπίτι του παιδιού για να εκφράσουν τη θλίψη και την οργή τους.

Από τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι ο 13χρονος Σαμιούλ Άλαμ Ρατζόν έφερε πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα, στο κεφάλι και το στήθος. Ο θάνατός του οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία. «Ο Σαμιούλ πέθανε στις 8 Ιουλίου, αφού ξυλοκοπήθηκε ανελέητα. Στο σώμα του και το κεφάλι του καταμετρήθηκαν 64 τραύματα» είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της περιοχής Σιλχέτ, Αλαμγκίρ Χοσάιν.

bd2

Η αστυνομία έχει συλλάβει δύο άνδρες και αναζητά άλλους τέσσερις. Ο υπουργός Εσωτερικών Ασαντουζαμάν Χαν Καμάλ δεσμεύτηκε ότι «θα τιμωρηθούν αυστηρά».

Οι δράστες έδεσαν τον Σαμιούλ σε ένα στύλο, κατηγορώντας τον για διαρρηξη, κάτι που η οικογένειά του διαψεύδει κατηγορηματικά. Το παιδί είχε εγκαταλείψει το σχολείο για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια, πουλώντας λαχανικά στους δρόμους.

Στο βίντεο ο μικρός ουρλιάζει από τους πόνους και επαναλαμβάνει: «Σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε έτσι, θα πεθάνω». Οι άνδρες τον πιέζουν να παραδεχτεί ότι συμμετείχε στη διάρρηξη. Κάποια στιγμή, οι βασανιστές του τον καλούν να φύγει αλλά όταν προσπαθεί να σηκωθεί, ένας από αυτούς φωνάζει: «Τα κόκκαλά του αντέχουν. Χτύπα τον κι άλλο».

Όταν ο 13χρονος τους παρακαλάει για λίγο νερό, του απαντούν «να πιει τον ιδρώτα του». Κατόπιν ακούγονται να συζητούν μεταξύ τους αναφορικά με την ανάρτηση του βίντεο στο Facebook.

Ο βασικός ύποπτος, ο Μουχίτ Αλάμ, συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να κρύψει το πτώμα του παιδιού σε μια απομονωμένη περιοχή της πόλης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.