Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Μέχρι αύριο αιτήσεις υποψηφιότητας διευθυντών σχολείων σε δευτεροβάθμια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παράταση στην προθεσμία.

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας παρατάθηκε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για πλήρωση θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κατά δύο εργάσιμες ημέρες. Συνεπώς καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 5η Ιουνίου 2015.

Επισημαίνεται ότι ανάλογα παρατείνεται η διήμερη προθεσμία υποβολής των συμπληρωματικών της αίτησης δικαιολογητικών. η οποία λήγει στις 9/6/20105.

Σημειώνουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων Διευθυντών θα πραγματοποιηθούν στις 19 Ιουνίου οπότε και θα συνεδριάσουν οι σύλλογοι διδασκόντων. Την ίδια μέρα θα γίνει η σύνταξη του πρακτικού εφορευτικής επιτροπής και η αποστολή των αποτελεσμάτων της μυστικής ψηφοφορίας στην Κεντρική Επιτροπή Εκλογών με ηλεκτρονικό τρόπο.

Σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου στις ς 23/6/2015 θα γίνει η καταχώρηση βαθμολογίας - Ολοκλήρωση και ανάρτηση πινάκων της τελικής βαθμολογίας των υποψηφίων στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης ενώ από 23/6/2015 έως 25/6/2015 θα γίνει η κατάθεση ενστάσεων για τον τελικό πίνακα.

Τέλος στις 26-6-2015 θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση ενστάσεων - Πρόταση τοποθέτησης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων από το Διευρυμένο ΠΥΣΔΕ – Απόφαση τοποθέτησης Διευθυντών Σχολικών μονάδων Δ.Ε. από τον οικείο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.