Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΕΣΑμεΑ: Δια Βίου Εκπαίδευση και Αναπηρία: Ημερίδα στην Αθήνα (19/6)

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δελτίο Τύπου 03.06.2015


Αρ. Πρωτ.: 1536

Ημερίδα στην Αθήνα την Παρασκευή 19 Ιουνίου διοργανώνει η ΕΣΑμεΑ, στο πλαίσιο του Έργου «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για την Αναπηρία, Α.Π. 7, 8, 9» του Ε.Π. «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» (Δ/νση: πανεπιστημίου 52), και ώρα έναρξης 9.30 το πρωί.

Στόχος της Ημερίδας είναι να αναδειχθούν κατευθύνσεις και εναλλακτικές προσεγγίσεις της δια βίου εκπαίδευσης η οποία, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να συμβάλλει στην άμβλυνση του κοινωνικού αποκλεισμού των ατόμων με αναπηρία και στην προώθηση μιας πιο ισότιμης κοινωνίας. Στην Ημερίδα θα γίνει παρουσίαση της φιλοσοφίας και των στόχων του Έργου «Προγράμματα Διά Βίου Εκπαίδευσης για την Αναπηρία» ενώ θα λειτουργήσουν δύο ομάδες εργασίας που θα επεξεργαστούν το ζήτημα της διαλεκτικής σχέσης της εκπαίδευσης ενηλίκων με το αναπηρικό κίνημα και το θέμα της διά βίου εκπαίδευσης στην περίπτωση των ατόμων με βαριές αναπηρίες.

Στην Ημερίδα έχουν κληθεί να μιλήσουν ακαδημαϊκοί, εμπειρογνώμονες, άτομα με αναπηρία κ.ά. προκειμένου να δοθούν ερεθίσματα για κριτική προσέγγιση και γόνιμο διάλογο σε θέματα διά βίου εκπαίδευσης και ατόμων με αναπηρία.

Η συμμετοχή όλων είναι σημαντική.

Επισυνάπτονται η πρόσκληση, το σχέδιο προγράμματος (που θα ενημερώνεται) και η φόρμα δήλωσης συμμετοχής.
Το δελτίο Τύπου σε μορφή MS Word 2013 (135.72 KB)
Φόρμα δήλωσης συμμετοχής σε μορφή MS Word 2013 (125.88 KB)
Σχέδιο προγράμματος σε μορφή MS Word 2013 (943.83 KB)
Η πρόσκληση σε μορφή MS Word 2013 (153.2 KB)


Πηγή: http://www.esamea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.