Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Έπαθαν καρδιακή προσβολή όταν είδαν επιβάτη να αυτοπυρπολείται - Δύο οι νεκροί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Περιλούστηκε με λάδι και έβαλε φωτιά.
Δύο άνθρωποι υπέστησαν καρδιακή προσβολή όταν είδαν έναν επιβάτη του τρένου υψηλής ταχύτητας Shinkansen, που είχε αναχωρήσει από το Τόκιο με προορισμό την Οζάκα, να βάζει φωτιά στον εαυτό του, ανακοίνωσε η ιαπωνική εταιρεία σιδηροδρόμων Central Japan Railway (CJR).

ΤΡΕΝΟ ΙΑΠΩΝΙΑ

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην CJR ότι «επιβάτης του τρένου περιλούστηκε με λάδι και αυτοπυρπολήθηκε», σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας. «Η φωτιά ξεκίνησε από τις τουαλέτες, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, και επιβάτες έχουν τραυματισθεί», εξήγησε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NHK θόρυβος έκρηξης ακούστηκε κοντά στις τουαλέτες.

---------------

Ανάμεσά τους ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε.

Δύο είναι τελικά οι νεκροί στο τρένο υψηλής ταχύτητας Shinkansen και ο ένας είναι αυτός που περιλούστηκε με λάδι και αυτοπυρπολήθηκε, μεταδίδουν τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

Το τρένο, που μετέφερε 1.000 επιβάτες, είχε αναχωρήσει από το Τόκιο και κατευθυνόταν προς την Οζάκα όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά κοντά στις τουαλέτες, ένα βαγόνι γέμισε καπνούς και προκλήθηκε πανικός.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας δήλωσε ότι υπάρχει ένας νεκρός, που είναι μάλλον ο αυτοπυρποληθείς, ενώ σύμφωνα με το δίκτυο NHK της δημόσιας τηλεόρασης μία γυναίκα έχασε επίσης τη ζωή της , τουλάχιστον ένας άνδρας βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ υπάρχουν και άλλοι τραυματισμένοι επιβάτες.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.