Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Περιορίζεται η αποκομιδή απορριμμάτων στην Κρήτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προβλήματα από το κλείσιμο των τραπεζών.

Δυσλειτουργίες δημιουργούνται σε αρκετούς δήμους της Κρήτης εξαιτίας των κλειστών τραπεζικών καταστημάτων. Οι δήμαρχοι Φαιστού, Μινώα Πεδιάδας και Αρχανών Αστερουσίων ανακοίνωσαν ότι περιορίζεται η αποκομιδή απορριμμάτων και η αποκατάσταση βλαβών στα δίκτυα ύδρευσης.

«Λόγω της δύσκολης συγκυρίας και των κρίσιμων στιγμών που βιώνει η χώρα, καλούμε τους δημότες να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Ενέργειες πόλωσης και ακραίων καταστάσεων οδηγούν σε φαινόμενα διχασμού και αποπροσανατολισμού της κοινωνίας.

Τις επόμενες ημέρες παρά τον περιορισμένο χρόνο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, οι υπηρεσίες μας έχουν τεθεί σε ετοιμότητα για να οργανώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. Διαβεβαιώνουμε τους Δημότες ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών, δεδομένων των συνθηκών.

Λόγω της έκτακτης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, από το προσωρινό κλείσιμο των τραπεζών και την αναστολή πληρωμών, είμαστε αναγκασμένοι να περιορίσουμε τις καθημερινές λειτουργίες μας τόσο στην αποκομιδή των απορριμμάτων όσο και στην αποκατάσταση βλαβών στα δίκτυα της ύδρευσης (και αυτές στο πλαίσιο του εφικτού)» αναφέρει η ανακοίνωση.


 

Πηγή: http://www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.