Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Η εξομολόγηση μιας αεροσυνοδού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από τα ξέφρενα πάρτι, στις ερωτικές περιπτύξεις στο πιλοτήριο.

Για πάνω από μια δεκαετία, η Mandy Smith εργαζόταν ως αεροσυνοδός για λογαριασμό της Virgin Atlantic Airways. Η Smith στο βιβλίο της «Cabin Fever», που κυκλοφόρησε πρόσφατα, δεν παραλείπει να αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στα πάρτι της με τον «άρχοντα» της Virgin, Richard Branson και στις γνωριμίες της με πρώτης τάξεως επιχειρηματίες.

Σήμερα, στα 41 της χρόνια η εντυπωσιακή γυναίκα είναι παντρεμένη και μητέρα ενώ όπως αναφέρει στη New York Post, τη στιγμή που αναζητούσε τον έρωτα στον αέρα, τον βρήκε τελικά στη γη…

«Βρισκόμουν στο Ντουμπάι, ξαπλωμένη σε μια πισίνα ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, όταν ένας υπάλληλος άφησε δίπλα μου ένα μπουκάλι Dom Pérignon. Ακολούθως, ένας μελαχρινός όμορφος άντρας με πλησίασε. ‘Είσαι όμορφη’, μου είπε και μου συστήθηκε: ‘Είμαι ο Mahir Asker και θα ήθελα να σε βγάλω έξω σήμερα το βράδυ’. Ώρες αργότερα, μια Bentley έφτασε έξω από το ξενοδοχείο για να με παραλάβει… όπου με οδήγησε σε ένα υπερπολυτελές γιοτ. Περάσαμε τη νύχτα μας εκεί, καταναλώνοντας χαβιάρι, αστακούς, σολομό…».

Η 41χρονη από το Hartlepool της Βρετανίας, περιγράφει στις σελίδες του βιβλίου της και άλλα παρόμοια τέτοια ραντεβού με ζάμπλουτους ενώ δε δίστασε να εξομολογηθεί ότι στο πλαίσιο της ξέφρενης ζωής της στους αιθέρες, έκανε μέχρι και σεξ στο εσωτερικό του πιλοτηρίου.












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.